I'm not dead

Hej svejs! Nej jag är inte död. Jag har bara inte kopplat internet hemma. Vilket är rätt skönt. Alltså att vara fejsbuk befriad innebär att jag faktiskt hinner göra maten, och att den inte bränns. Smidigt som fan.
Hure  e det med er alla då? Jag sitter hemma hos föräldrarna. De är nere i BIH och jag sitter och väntar på mammas post som en fin liten dotter. Nej, jag är inte korkad, jag betalar hennes räkningar. Fattar inte varför människan inte kan betala via internet som smidiga jag då, utan hon skriver såna giro-böcker som jag inte fattar. Men jag har iaf fyllt i nu.

Vi stormtrivs i vår nya tvåa. Den är stor och fin. Vi har börjat få in saker där inne. Måste köpa säng och sängram. Har någon en som vill bli av med den? Så kontakta mig, jag köper den mer än gärna. alltså, ramen inte madrasserna. Jag sover inte bland andras baciller förutom mina egna.

Mamma och pappa köpte värsta inflyttningspresenten. En stor fin 42 tums LCD tv. Jag och älsk köpte tv-bänk, hyllor och soffbord till det. :D Allt annat har vi i princip. Men jag tänker inte sova på bäddsoffa resten av mitt liv.

Jag jobbar som en galning. Jag har jobbat sen i måndags och ska jobba till nästa torsdag. Bra va, MONEY MONEY! Älsk jobbar ossåå. Men det är rätt kul. Han jobbar från sju till fyra och idag börjar jag halv fyra till tio. Så vi kommer inte ses trots att vi bor tsm. Men men...:D

Nu ska jag ut och springa ärende på stan, sen hem och laga mat och förbereda mig för ett kvällspass på jobbet. Jag lovar att jag ska koppla in internet, men nu går pengarna till andra nyttigare saker än hänga på fejjan! Hare gott! HA EN SKÖN SOMMAR!


RSS 2.0