Redovisningen

hade examensredovisning idag. Gick galant! Bättre än vad jag hade förväntat mig.
Imorgon: Massa kompletteringar och inlämningar.
Hyra flyttbil!
Städa!
Tentaplugga
Lördag: Sista tentan!
4 juni = examen.

På tal om examen...jag tar examen nu...så vad jag gör?? jo, börjar planera företag. Jag tänker driva något själv i början/slutet av augusti! :D Berättar mer...

just nu: starta: genom blogg. för att utveckla det till hemsida efter jag registrerat namnet. Why not liksom??

Under construction

Sorry att det ser ut som skit här. Jag ändrar om lite...mer passande!


Orka ändra layout

Jag hade tänkt ändra layout här...men orkar jag det?? Maybe???

Collage



Klicka för att förstora....=)


Tisdag

Tenta uno avklarad. Nu sitter jag hemma i sängen med älsk som ligger bredvid och försöker skrapa ihop en presention till morgondagens redovisning. Imorgon ska jag även skriva klart min rapport efter skolan! Najs najs! Tenta på lördag sen är det examens dags!

Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera på sistone men that's married life. BUT, notice big BUT, me like!

Dessutom har jag varit sjukt upptagen i skolan. Men just nu sitter jag o lyssnar på musik...Skönt värre. Synd att solen inte excisterar i Jönköping. But Skåne, I'm coming home! :D Om två veckor, rättare sagt den 9 juni flyttar vi ner till Skåne igen. Kommer förmodligen aldrig sätta min fot i Jönköping igen, men ska aldrig säga aldrig ;)
Right?

Visste ni att bosnisk "seljacka" musik fanns på spotify?! Me didn't.

Förresten, moram uslikati Fazliju. Fazlija is the new love of me life. Jag har nattat honom för dagen. Jag var ute i naturen med honom idag och vi besökte många ställen. Fazlija är min nya cykel. Älsk har haft som projekt att fixa ihop en cykel åt mig. Jag har kärlek för rostiga cyklar. Me love. Nu ska jag hitta en begagnad korg bara! Fazlija is cute! (Fazlija=zadnji tocak svera, cojk se napijo sinoc u kafani pa svera po putu malo)...det handlar om unikhet.

Aja, hör av mig senare...ska göra presentationen och kolla project runway. Vilken gång är det att jag kollar på samma säsong av PR? Fuck. The hills avsnittet! NU NU NU!

//Trust is like a mirror, you can fix it if it's broke. But you can still see the crack in the motherfuckers reflection.//

Fuck vilken vecka

Pluggat i fyra dagar i streck. La mig typ fyra i morse. Gick upp tio. Fortsatte plugga.
Tenta imorgon. Redovisningar onsdag torsdag. Lördag tenta. Examen. Najs. Men inte...


Flytt!

Så, lite mer tid nu. Jag och älsk flyttar dne 10 juni in i vår tvåa nere i Skåne. Hur skönt som helst att vårt liv kan på börja, fast på riktigt. Visst man oroar sig allit dekonomiskt och så, men jag tror att det kommer att lösa sig till slut ändå. Jag håller koll på det mesta och han visar otroligt mycket stöd. Nu ska jag ha spa kväll med mig själv och ignorera älsk totalt :D Han vet att jag ibland behöver lite tid för mig själv.

Igår hade vi besök av ms Zivcena och hennes pvän! Inte parkeringsplats, utan pojkvän. Rätt kul att man ibland kan göra parsaker trots att jag är anti det. Men men...jag är dessutom övermätt. Magen har svällt upp.

Du kan inte ana vad jag drömde om inatt. Drömde att jag var gravid. Jag hade en bulle, men förlosningen gick skit bra. Det bara knep i magen lite då och då. Betyder detta att jag är redo för barn? Nej. Jag vet att när jag kan sitta på en buss med en skrikande unge utan att jag vill slå till honom, så är jag redo. Men det kanske är annorlunda när det är ens barn? aja, inget mer barnsnack. Det får dröja ett par år till.

Hehe, men det var mysigt att vara gravid i drömmen. En moderlig känsla. Eller berodde det bara på att jag kunde äta vad som helst? hahah...kan ha varit det!

The Hills

Sitter och kollar på the hills medan älsk är och handlar mat! Eller han har min assistans för han ringde nyss och frågade var man hittade Oboy?! Aja återgå till the hills!

Veckan:

Måndag: Skola
Tisdag: Sista föreläsningen NÅGONSIN!
Onsdag: Studiebesök, åksjuka och slott!
Torsdag: Packa inför flytt! Hyperaktiv hela dagen!
Idag: Matlagning och nu plugg. Senare skura golvet med älsk. Vi är romantiska.

Jag har sjukt mycket att göra hela tiden nu tills jag slutar. tänk dig, jag tar EXAMEN om 3 veckor! Ingen mer skola någonsin liksom. Rätt skönt.

Men innan dess, 2 redovisningar, 2 tentor, massa uppgifter och massvis med kompletteringar!!

Aja, jag ska vara klar med alla uppgifter innan måndag i alla fall!

Bara att sätta igång nu då!


Söndag

Söndagsplugg på gång. Jag är munter. Orka.

Grbavica

Först kolla älsk på Iron Man 2. Jag vägrade kolla och protestera genom att göra kebabtallrik. Det tog hans uppmärksamhet i alla fall under kvällsmaten. Men sen fortsatte han kolla. Har tillbringat dagen inomhus pga pissväder i Jönköping.

Just nu har vi kollat på filmen Grbavica. Älsk verkar ha levt under en sten senaste åren, eftersom han aldrig har sett den innan. Jag vet, en smärre chock. Klockan är 23.05. Jag tycker jag förtjänar lite mer kebabtallrik.

Lördag!

Jag lipade sönder mig igår. Vi kollade Titanic. Jag har aldrig sett filmen, så vi kollade igår. Jag grät som ett litet barn. Men det var romantiskt. Vem visste att jag kunde vara romantik? Inte jag. Inte älsk heller för all del. Han blev chockad då jag grät under filmen. Men inget slår Benjamin Button. Vackraste filmen ever enligt mig. Men samtidigt vet alla att jag har dålig filmsmak, men den passar mig.

Runt 03.00 började jag flippa. Älsk fick för sig att det är okej att dricka kaffe kl 23.00. Jer mu je bio CEJF! Eh, ja. Mitt i natten började jag dra dåliga skämt, Ur moma is so fat.... :D
And i meant it! EVERY WORD! :P Mouhaha

Aja. Vi vakna runt 11.30. Eller jag vakna då av att älsk väldigt högljutt försökte göra kaffe. Han kan göra kaffe, men som alla killar så använder han varje redskap i köket för att få något gjort. Sjukt mycket disk alltid efter att han har varit i farten. Men jag ska inte klaga. Han klagar aldrig över att han ska göra "tjejsysslor". Vi lever ett 50-50 förhållande. Ansvaret ligger hos oss båda liksom. Ja mussar, stäng munnen och sluta gapa som fån. Välkommen tll 2010!

Älsk är ute och går en sväng så vi får lite tid för oss själva. Eftersom vi bor i en etta kan förhållandet väldigt påtagligt. Så vi respekterar varandras space. Han gör sin grej och jag min men sen har vi vår tid tillsammans. Bara för att vi är gifta innebär inte det att vi är siamesiska tvillingar och konstant tillsammans! Hehe... Jag ska ut o gå en sväng senare med musik i öronen. Men först ska jag göra lite på mitt projekt som ska delredovisas på måndag! Najs!

Take care kebabrullar!


Collage


Fredagsmys

Jag har stekt potatis idag med massa sallad till lunch.
Till kvällsmat, sirnica! nej, jag skojjar inte. Jag har blivit en riktig hemmafru.

I alla fall. Som hemmafru ska jag diska nu en hög med disk, sedan ska jag mysapysa i soffan med älsk!

Min fredag. Gud vad tråkig jag har blivit. Skjut mej.

Skriver mer.

Projja!

Nu ska jag projja på mitt projekt! Så ska jag tentaplugga senare idag. Jag är på dassigt humör jämfört med imorse, men vad ska man göra? Jag är som en bergodalbanan, u pm!
Jag lägger upp foton senare som jag tagit senaste tiden! Orka med det nu!
Aja, projektera nu!!!

Måndag!

Så, lunchat klart med älsk! Han sitter fast på toan, skyll inget på mig?!
Skön helg! Vi firade 1 maj hos Ms Zivcena o hennes bf! Eller med hennes bf! Rätt kul. Man blev halvt lullig för sen när vi kom hem började jag göra tacos, och jag käkade upp 5 st medan älsk käkaade typ två. Jag vet inte var allt fick plats! Men det fick det! Jag ska bli bättre på att uppdatera, men det gäller att samsas om en dator!

Idag ska jag plugga, städa lite nu, och sen ska vi se söta ut och gå ut och promenera! Gulligt? Japp..8 grader och jag har fått mig en solbränna genom att sitta ute! :P

Aja, sätta igång och plocka undan nu! Projektprojj sen! Wish me good luck. Jag ska sluta vara så äckligt positiv inom kort.

LovelyLove

Så, nu har älsk varit här i en vecka! Hur skön känsla som helst. Du vet den där känslan då allting klaffar?! Men precis allting? Även då man bråkar så klaffar det! han verkar ha fastnat på toa och jag tillbringat morgonen städandes. Lite undanplock och disk och dammtorkning. Värsta hemmafrun, nackskott! I KNOW!

Så, handla lite mat och sen se gullig ut vid majgrillningen! Jag är löjligt positiv. Jag är dock rädd att snart kommer det en nedförsbacke med en betongvägg som jag kolliderar med. Så brukar mitt liv vara :D Aja, jag gör det bästa av betongväggen!

RSS 2.0