TELEFONINTERVJU

Okej. Telefonintervjun gick bra. Skit trevlig snubbe som jag pratade med i 1 timme. Han ställde massa frågor. Jag ska nog hålla käft om mina negativa sidor. Envis? :D hahah, det enda jag kom på. EGO TRIPP!

Aja. Men vad fan e språktest? Jag kan ingen norska typ. OMG! Riktig intervju på fredag. Skjut mej.

BELIEVE IN YOURSELF

Usch det här med att söka jobb är jobbigare än vad jag trodde. Jag tog juh examen i juni och här sitter jag någon månad senare och tvivlar på vad jag kan, vad jag har lärt mig och hur kompetent jag är. Det är ingen skön känsla. Marknaden är väldig tuff men någonstans känner jag att det är bara att kasta sig in i situationen. Blir man skadad och dumförklarad så får man väl bli det. Det är det enda riktiga sättet att lära sig på. Tycker jag iallafall.

Fan. Intervju kl 14.00. Smidigt. Ska kolla på nätet efter smarta saker att säga.

HJÄLP SÖKES!

Har ni något bra tips på hur man söker jobb och vad man ska säga/inte säga på intervjuer.
Jag hatar att stå och prata med folk jag inte känner. Får tunghäfta.

Tips belönas med länk.

VUXENPOÄNG

Jag har samlat en hel del vuxenpoäng idag. Jag har ätit frukost. Tills jag insåg att jag dricker frukost. Äter inte. Jag dricker en kopp kaffe, ett glas juice, ett glas filmjölk och en kopp brocolli&blomkålssoppa. En äter lite yoghurt. Som nästan är flytande då.

Sedan hamna jag o Älsk på banken för jag fatta inte hur jag skulle betala interneträkningen utan OCR nr, men tydlligen behövs inte det. Sen kom jag hem, jobbade lite på min jobbhemsida. (jobbade=försökte i en timme komma på lösenordet för att komma in).

Och nu har jag städat vardagsrummet och hallen. Kvar: Toalett, kök och sovrum. Usch. Diska eller bädda först? Jag moppar trappuppgången istället.

Efter städet ska jag ta itu med jobbsökandet. Usch, jag gillar inte söka jobb. Jag är inte duktig på intervjuer.

ÖNSKELISTA PT2



1. Plattång
2. Kängor
3. Stövlar
4. Högklackat
5. Jeans
6. Smink
7. Glasögon


ZIVI I UZIVAJ



//Zivi i uzivaj u zivotu
da docekamo zajedno
tako stotu

S pesmom na usnama
tako na vrata sreca se kuca
i sreca pogleda ljude velikoga srca
//




DU BEHÖVER INTE SKÄMMAS...

  • För att du har ketchup till allt...
  • För att du inte vad vad mungbönor, dinkel eller gojibär är.
  • För att du inte har en aning om vem Marcel Proust är.
  • För att du mejlat Blondinbella och bett henne vara din mentor.
  • För att du funderar på att besöka Ullared.
  • För att du tycker att Ingmar Bergman är lite överskattad.
  • För att du inte är alldeles säker på vem Ingmar Bergman är.
  • För att du avbeställde morgontidningsprenumerationen för att kunna utöka shoppingkontot en aning.

UGLY ASS SHOES!

 

Klicka på bilden!


TIPS!

Klicka på bilden!


BIG NO NO'S

1. En veckas maskara
Har ni märkt att vissa brudar går runt med stora maskara klumpar på sina ögonfransar?! Det är resultatet av en veckas maskara. Antingen har de "glömt" bort att tvätta ansiktet eller så är de snåla med tvålen. Antingen är eller? Detta är en big no no för min del! Tvätta ansiktet. Om ni är hygieniska nog för att ta hand om ert ansikte och ögon..hur gör ni med övriga hygienen?


2. Way too high
Hösten är bakom hörnet. Ta chansen att köpa ett par stövlar för guds skull om ni inte nu kan gå runt i högklackat. I helgen när jag och Älsk var ute så var det typ tre brudar som av någon anledningen skulle stödja sig på mig. Jag bara WTF?! Det var 20-25 åringar som tyckte det var snyggt med 10 cm klackar. Men inte fan kunde de gå i dom. Och lite dricka på det hjälpte inte.
Mitt förslag: Köp ett par riktigt snygga knähöga stövlar med antingen en väldigt bredklack eller ingen alls. Det kan vara riktigt snyggt det med ute?! På så sätt kan ni gå, dansa, ha kul och inte behöva skämmas med ändå vara riktigt heta! Det är de killarna uppskattar. De vill inte heller känna sig som stödpelare.

3. Vandrande apelsiner
Let's face it. Sommaren är slut. Solen lär inte dyka upp igen så vi kan sola. Men detta är ingen anledning till att ligga i solariumet 20 min varje dag. Och sedan gå hem och sätta på sig extra mycket brunkräm för att se solbränd ut. Det är fejkat och genomskinligt. Mitt förslag är att sola solarium med MÅTTA! Måtta är nyckelordet! Bevara solbrännan som du har fått så kommer du se alltid lika fräsch ut och ingen kommer tro att du solar solarium, utan att du allmänt har den hudfärgen.  Och lägg ner brunkrämen i en låda, sätt på ett frimärke och skicka till ett land, där folket faktiskt har den hudfärgen. Vill du se ut som en vandrande apelsin?



INSPIRATION



TUGO NESRECO

//ona dolazi
jednostavno osjeti'
mozda mi sapne snijeg sa grane
sta mi donosi
kusur od ljubavi
il malo srece minulih dana//



PROJEKT

Jag har suttit och gjort projekt hela eftermiddagen. På lunchen kom älsk hem med hamburgartallrik och mamma kom på kaffe. Jag ska jobba i natt. Kanske dags att lägga sig? Nää, ska handla mat när älsk kommer hem. Det är väldigt tomt i kylskåpet. Även i frysen. Aja. Vi får se.

Det känns skönt faktiskt att projektera igen. Har inte gjort något sen skolan slutade. Usch..känner mig ringrostig. Men jag vill verkligen jobba med detta. Aja. Jag får väl se till att skaffa ett jobb inom branschen snart. Snart...ja.


FOREVER21.COM


Favoriterna från Forever21.com

COLLAGE



ALLA HAR RÄTT TILL SINA ÅSIKTER OCH DERAS ÅSIKTER ÄR KORKADE ÄR MIN ÅSIKT

Alltså helt ärligt. Kan min morgontidning handla om något annat än SD? Dom är som terroristerna. Terrorister är ett litet antal extremister som råkar vara muslimer, men hela det muslimska folket blir behandlat som terrorister. Det samma gäller SD. SD råkar vara ett lite större antal extremister som råkar vara svenskar, men nu blir många svenskar behandlade som terrorister.

Därför tycker jag att den som hackade sig in på SD:s sida och haffade listan gjorde rätt. Vadå? Kan ni inte stå för att ni är SverigeDemokrater. Det jag stör mig på är att ni är smygrasister. Liksom ORKA?!

Jag är inte rädd för att SD kom med i riksdagen. Jag är inte rädd för deras åsikter. Alla har rätt till sina åsikter och deras åsikter är korkade är min åsikt.

Det jag är rädd för att ett stort antal okunniga människor har nu kommit till makten. Ignorans är en väldigt farlig sak. VÄLDIGT FARLIG.

Människors ignorans gjorde t ex att AIDS spreds mer eftersom AIDS betraktades som en "homosexuell-sjukdom" och den kunde bara drabba homosexuella. Vad vet vi idag?

SD och AIDS är väldigt lika. Båda är väldigt svåra att bli av med och båda är ett PAIN IN THE ASS!




SOMETIMES IT SUCKS

Kom hem från jobbet nyss. Att jobba från 21.30 - 07.15 suger fett. Speciellt när man är så jävla lack som jag var. Sverigedemokraterna har ingenting med demokrati att göra. De två sakerna går ej ihop. Så varför rösta på dom? Varför?

Varför rösta på en massa nissar som är födda med en silversked i mun? Det är juh så jävla lätt att skylla allting på invandrarna. SÅ JÄVLA LÄTT!

Jobbar inte en invandrare så är det argumentet "Jag jobbar för att försörja en invandrare som är för lat att lyfta upp arslet ur soffan"

Jobbar en invandrare så är det "Dom jävla invandrarna snor alla våra SVENSKA jobb"

Såååå j*vla fel! BARA FEL.

THERE'S A PLACE I KNOW, IF YOU'RE LOOKING FOR A SHOW

Önskelista:

1. Plattång
2. Kängor
3. Stövlar
4. Högklackat
5. Jeans
6. Smink
7. Glasögon


Happy me


Happy me =)


Fredag

Vakna
Dricka kaffe på balkongen (tur jag har inglasadbalkong, spöregnar)
Älsk till jobbet
Jag --> IKEA, ONOFF
Åka tillbaka med för mycket onödiga saker.
Köpa spel till älsk
Montera
Dega i fåtöljen...=)

NU: städa...yey. not

Shop to u drop!

SHOPPPPAAA!

Back in business..men vad kan man hitta i den här lilla staden? Men jag älskar staden och mitt lilla liv. :D Snacka om att leva ett dramafritt liv :D

:D Nu ska jag sluta vara så skadeglad.

Fucking internet

Internet suger bajshål!

Jag beställde internet förra veckan, fick lådan hem i fredags... Det har segat sen dess. Sjukt segt? Minns ni er första internet uppkoppling för typ 15 år sedan??? Ja, så är min idag. Jag kan hinna dansa, göra en smörgås, duscha o laga en trerätters middag, sidan kommer fortfarande ibland inte ha öppnats. Japp, så slö är den.

Jag är ledig för första gången på väldigt länge, och chefen ringde imorse, men jag klickade henne. Jag orkar fan inte jobba sju dagar i veckan. Stare kosti...

Iaf. Ledig idag, jobba tisdag, onsdag, torsdag och gå på nattskiftet på fredagkväll. Ledig helg.

Älsk är i skolan. Gulligt va. Hans första dag. Hoppas han får läxor :D

På matsedeln idag: Cevapi! YEEEAH!

RSS 2.0