Flyttar!

Så, nu flyttar jag om 1,5 h! Vet inte när jag kommer ha internet, men fram tills dess, take care! Make love people! :P Inte bokstavligen!

Ha en skön sommar om inget annat!
Mvh

Måndag

Igår kom jag på att jag flyttar snart. Att många av de sakerna som jag gör nu, gör jag för sista gången. Att jag träffar vissa personer för sista gången, att jag besöker vissa platser för sista gången. hur ska jag avsluta min studenttid på ett bra och vettigt sätt då? hur ska jag göra för att få ett lyckat slut? jag vet inte. I fredags tog jag exmane. Jag fick femma på min sista tenta också. Hur skönt var inte det? Men varför uppskatta jag inte det? jag vet inte. Jag vet inte hur beredd jag är inför att börja mitt så kallade vuxenliv. Hur tråkigt kommer det bli? kommer det bli roligt? jag vet inte om jag orkar tänka på det?! För tillfället har jag valt att stänga in mig i min lilla bubbla och strunta i alla negativa saker som sker runt om mig. Jag ororar mig för torsdag. Hur ska älsk möta mina föräldrar? Vad ska sägas? Kommer det bråkas? jag vet inte. Allt jag vet är att jag inte vet.

Regnet öser ner medan jag sitter här på golvet bredvid luftmadrassen och älsk bredvid mig sovandes med feber. Jag ska i alla fall till stan och hyra hyrbil. En lite och kompakt. Bra det va? Ja. jag hoppas det går denna gång. Jag hoppas verklige det. Sedan ska jag snabbfika med en tjejkompis som jag troligtvis träffar för sista gången. Sedan ska jag återvända hem och ta förväl av ms Zivcena. Kanske ser henne för sista gången på ett långt tag. Undra när vi kommer att ses igen? Undra, ja...
I alla fall. Nu ska jag sluta kräka och piffa upp mig och dra till stan. och säga förväl till jönköpings gator. de som har varit mitt hem de senaste fyra åren. har det verkligen gått fyra år?

Uppdaterad status!

Tryckt in i mig idag:

1. Korv med bröd.
2. Kebabpizza med pommes på.
3. 6 st pannkakor med evrokrem.

Status: Tom mage.

Förklaring: Jag är sjuk och tycks spy upp allt så jag passar på att trycka i mig så mycket som jag bara kan.

Status!

Sån underbar dag! Examen på fredag! Det ploppar in med bra betyg! Kan det bli bättre?

Jag är förkyld och har mens, men det spelar ingen roll! Allting ordnar sig till slut! Flyttar nästa vecka men jag orkar inte bekymra mig över det tråkiga sakerna där! Betalningar och grejer! Sånt löser sig! Man betalar och sedan fixar det sig!

Ett kapitell är avslutat! Nu börjar näääääästa!

WOOHOO!

Status:
Examensarbete: GODKÄNT!
Nästa sista tentan: FEEEEEMMMMMMMMMMMMAAAAAAA!
Sista tentan: Okänt!
Komplettering projekt: GODKÄNT!
Övriga uppgifter: OKÄNT!

Kan det bli bäääättreeeeeeeeeee? Det måste snart jämna ut sig med ett U!


RSS 2.0