Hemma!

Så äntligen hemma från skolan! Det går bra i skolan och jag e aktiv! Tur jag kom igång, synd att det e bara två månader kvar i skolan! Nu har jag städat och sopat golvet! Känner mig ytterst duktigt! Men men...mat nästa!

Ingen större koll!

Jag har verkligen ingen större koll! Jag trodde vi började tio så jag vakna halv 9. Visade sig att vi börja ett. Vad är det för fel på mig??? :S

Hur vet man att man älskar någon?

Hur visste jag att jag älskade min man?
Jo, vi hade varit ihop ett tag, och efter en tid, så fick jag verkligen tänka till och inte låta orden komma ut ur min mun, trots att de var på väg ut. Jag fick hejda mig gång på gång. Jag skrev sms efter sms tills han erkände att han älskade mig. Ja, jag körde pressen där, men jag visste vad han kände för mig och vad jag för honom. Det gällde bara att skaffa modet och säga det.

Så en kväll, när han var på väg hem vid grinden. Det var sent..vi skulle säga hejdå. Jag sa hejdå. Och då sa han det. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. jag visste att han älskade mig, och jag honom, men när han sa det så blev det verkligt och jag fick en chock. jag var inte beredd på det. Men orden bara ramla ut ur min mun utan att jag hann tänka. Det var då jag visste att jag verkligen älskade honom. Och jag skämdes inte för att hela världen skulle veta det, och jag känner samma sak nu.

Det är verkligen skönt att veta att någon älskar en.

Första kärleken

Jag insåg en sak igår. Jag insåg att min man faktiskt är min första kärlek. Jag har sagt massa gånger att jag älskar en kille, men just i dom situationer, kan jag ha menat det, men aldrig fattat vad kärlek innebär.
Jag insåg hur mycket tid jag har lagt ner på totalt meninsglösa förhållanden och att jag redan från dag ett aldrig trott att de skulle leda någonstans, men jag har alltid nöjt mig med det. Det räckte då, tills jag förra året, kom till den punkten i mitt liv att jag faktiskt ville ha någon jag älskar.
Men jag minns inte min första kärlek...för att jag har aldrig älskat någon som jag älskar min man. Det går liksom inte att jämföra, och därför har mitt förflutna bleknat.


Ska sova nu!

Så, pluggat lite! Vilket är bra för att vara jag! Jag ska lägga mig nu! Och ja, jag har vridit fram klockan på mobilen nu! Smidigt! Jag ska vara i tid i skolan imorgon! Tror jag. Om jag lyckas! hahaha! Vi får se!
Sov så gott alla!


Plugg!

Tänk er, jag tentapluggar. Fördel: tenta om två månader! Nackdel: Bevis på att jag inte har något liv!

Housewives???

Vadå inga housewives? Ne, nu blev jag besviken. jävla cp CSI. Orka glo på styckade kroppsdelar. Det är något som jag gör när jag lägger mig. GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!!!!!!!!!!!

Okej, inte baka

Nej, jag kan inte baka! Det är bara att inse. Vi får se hur det blir med bullarna...hmmm!
Första satsen blev inte lyckad!

Nu jäser det...

Brödet jäser så jag väntar tålamodigt! Detta kommer bli så bra! Nybakat bröd och tomatsoppa! Jag kan faktiskt baka och jag laga mat :P Trodde ni inte va?!

Baka bröd?

Jag ska baka bröd! Jag kommer definitivt fota detta! Kommer sluta i katastrof men men...efter imorse, kommer iiiiiinget att överraska mig! Jag har hämtat min kurslitteratur så jag ska plugga medan jag känner mig motiverad!

Idiot!

Jag somnade runt halv tre tiden. Jag satte mobillarmet kl. 8.45 för jag börjar 10.00. Jag tar bussen halv tio så är jag lagom framme i skolan så jag hinner köpa kaffe innan föreläsningen.

Jag vaknade imorse, kollade på klockan. Den var 8. Jag somnade. Jag vaknade av att mamma ringer. Jag låtsas vara uppe. Jag lägger mig igen. Jag går upp. Sätter på TV:en. Puffar lite vid fönstret. Jag sätter mig vid datorn för att sätta på musik. Datorn går igång. Jag går in på internet. Framsidan av iGoogle ploppar upp. Jag har en klocka där. Den visar 9.50.

Min första reaktion: Ingenting. Jag puffar.
Reaktionen kom 30 min senare, när jag insåg att jag måste vara världens största idiot. Jag glömde flytta fram klockan på mobilen.

Vem sover??

Jag är nästan klar med presentationen. Det tog ynka 15 min, men det tog mig hela dagen att komma igång!

Nej, jag kan inte sova!

Jävla CP presentation! NU DAMPAR JAG LOSS!

Den ska vara klar imorgon bitti. klockan är nästan 01 och jag har inte påbörjat. Jo, jag har gjort en bakgrund! Wow, ambitiöst av mig! Jag måste komma på en bättre teknik när det gäller att påbörja och avsluta projekt!

Detta är ett riktigt studentliv för er som inte går på högskola än! BÖRJA INTE!

God natt!

Sov så gott! Imorgon väntar en skoldag! Ja, skoldag! Ska bli skönt tro det eller ej!

Projekt!

NU ska jag sätta igång med projektet! Det ska vara klart imorgon bitti, snacka om att vara sent ute, men jag jobbar bäst under press!

Sorry!

Sorry för en dålig uppdatering idag! Har inte orkat bara. Jag har segat i soffan hela dagen, men jag lyckades duscha och tvätta håret. Jag vet att jag är asrädd för att tvätta håret de senaste månaderna, pga allt som har hänt, men men...i think it went good!

Såå, jag ska kolla nya avsnitt av top model nu och jag sitter och gör en presentation till ett projekt. Min praktikhandledare bad om hjälp, så jag ställer gärna upp på vad som kan leda till ett framtida jobb! Usch! Jag känner mig tråkig och vuxen! Men rätt skönt och stabilt ändå! Ajaaaaaa! See ya!

Top Model!

En lättnad! SÅÅÅN LÄTTNAD nu när jag har brevet!
Och dessutom kollar jag på top model!

Nytvättat!

Nu har jag plockat undan i lägenheten! Vikt tvätt men det finns mer tvätt som torkar som jag ska hämta strax! Nu känner jag min inspirerad sen det där brevet så jag ska sitta och plugga efter att jag har hämtat tvätten och diskat! Det finns bara lite disk! YES! Jag har börjat fatta att om man städar efter sig så ser det alltid snyggt ut! Hihihi! Har jag inte fattat innan! Men men...:D NU HAR JAG!

Överlycklig!

Äntligen har jag fått brev från migrationsverket! YES YES! Fick världens lättaste formulär att fylla i så jag hoppas att det går hur bra som helst! Jag ska skicka iväg det imorgon! Ska kopiera mitt pass, mitt ID, skicka iväg foton och göra massa annat bara för att överbevisa att jag älskar min sötnos! Bara vi får vara tillsammans! YES YES YES! Då fick jag en smärre chock när jag såg att det stod Dina "Det nya efternamnet" på kuvertet! Hahha, första posten som jag får såå..sjukt!

Slöja

Att bära slöja är något som jag själv tycker är personligt. Jag är själv muslim men jag bär inte slöja. Min tro är mellan mig och Gud, och ingen annan. Dock så respekterar jag kvinnor som bär slöja.
Slöjan för mig stoppar mig från att uttrycka mig själv genom mitt utseende. Jag är inte ute efter mäns blickar och jag är inte ute efter komplimanger, utan att uttrycka vem jag är genom mitt utseende.

Slöjan står inte för att trycka ner den muslimska kvinna och stänga in henne, utan att uppnå jämnlikhet mellan en kvinna och man. En slöjbärande kvinna döljer sina former, och får genom sitt intelligens sträva efter att uppnå samma mål som mannen, trots att det sällan sker. T ex på en arbetsplats, behandlas kvinnan då på samma sätt som mannen, istället för att få fördelar genom sitt utseende. Jag säger inte att det är rätt eller fel, utan det är där jämnlikheten ligger.

Sedan att slöjan har kopplats ihop med negativa uttryck är fel. Man började att ta på sig en burqa till exempel för att skydda sig från den stekheta solen i österländska länder. Att den blev svart beror inte på synd, utan det enkla faktumet att svart material drar till sig sol, och visst det blir varmt, men samtidigt så blir det mycket snabbare svalare när man står i skugga, än vad ett färgglatt material blir.

Jag förstår att folk, speciellt män i vår kultur, utnyttjar detta för att trycka ner sina kvinnor, men samtidigt bara för att de gör det, behöver det inte vara så och det är inte rätt. Jag tar avstånd från det.

Jag härstammar från muslimerna i Turkiet, och har ingen koppling till Iran och Irak och dom länderna. Jag är sunnimuslim i grunda botten. För er som inte vet finns det två typer av muslimer, det finns sunnimuslimer och shiamuslimerna.

Sunnimuslimerna följde sin profet till det sista, medan shiamuslimerna valde ut en annan ledare. Efter ett tag insåg de att de borde ha följt sin profet, och inte valt en annan, och de började slå sig själv på bröstet, för de trodde att det skulle visa hur mycket de hade ångrat sig. Redan då började de skada sig själv och andra för att visa sin ånger och visa att de var värda att komma till paradiset trots sitt misstag. Och tragiskt nog, gör dom så fortfarande idag.

Jag är sekuliserad muslim och jag ber inte fem gånger om dagen. Jag ber en kort bön när jag känner mig ensam och rädd, som vilken annan människa som helst. Men jag har läst Koranen, och tycker att det står mycket vettigt där. Visst, man kan inte följa koranen eftersom den är skriven för länge sen och samhället har förändrats. Men dom basic sakerna som att respektera sina medmänniskor och respektera andra religioner bör man väl kunna följa än idag!

Så alla ni som är så rädda för oss muslimer borde förstå att alla är inte likadana. Alla tänker inte spränga sig själv i luften!

Tvätt!

Nu klockan ett ska jag tvätta! Jag undrar hur mycket tvätt jag kommer hinna med eftersom det finns en heeeeeeel hög! Tvättkorgen har svämmat över!

Regn och ännu mer regn!

Det har regnat i en evighet! När ska det sluta liksom? Det måste eventuellt sluta rätt snart. Det kan inte regna för alltid för det sabbar den där sägelsen..."Efter regn kommer sol" ..men samtidigt...när var det sist vi hade sol som  var framme mer än fem minuter??

FETT TRÅKIGT!

Nu har jag det officiellt fett tråkigt! Ladda film!? I think sooo?

Någon som ni har att rekommendera??

Jersey Shore

Sååååå bra serie! Ehm! Jag vet, jag kollar tv hela dagen :D Men ville bara säga att det är en bra serie!

Poker

Nu har jag spelat poker i en evighet! Jag borde göra något annat! Kanske att gå ut och ta lite en nypa luft!?

Inlämnat!

En sak har jag lämnat in iaf! Jag är duktig du! Nu återstår de svårare sakerna men men...:D Jag ska nog klara av det! En kurs i taget så kommer jag hinna ikapp! Jag minns den tiden i början då jag satt efter första terminen, i panik i tre dagar och lämnade in 4 kursers inlämningsuppgifter! Det var inte kul! Men jag klarade det. Imorgon ska jag hämta ut litteratur så jag kan börja läsa! Jag känner mig inspirerad!

Käkat!

Jag slår världsrekord nog i hur snabbt man kan fixa käk! Men det är bara för att jag gör bara en portion av allting och därför tar det inte så lång tid. Gordon Ramsey hade varit riktigt impad! Jag ska skicka mitt CV till honom. Eller skicka ett par recept för rolighetens skull så ser vi vad han skriver tillbaka. Nej, plugga nu? Ja, lite iaf!
Ska känna mig duktig när jag lägger mig ikväll, så slipper den nya veckan börja med ångest!

Bosniskt!

Nu ska jag göra mat! Jag ska steka fisk! Och sen ska jag jag göra potatissallad på bosniskt sätt! Sååå gott

1. Skala potatis, skär i skivor, koka tills dom är mjuka.
2. En stor skål, en skvätt olja, en skvätt ättika!
3. Tillsätt vegeta, salt och peppar!
4. Tillsätt den kokta potatisen och blanda!

Det är allt man behöver prata! Sååååå gootttttt!

Min mun vattnas redan nu

Bilder från veckan!


Så här ser då mitt "kök" ut!


Sååå gott det var!



Moppat golv!

Nu har jag moppat golvet för nu är det tänkt att jag ska plugga! Ehm, hur gör man det efter tre månader? aja, jag får väl lära mig...:/

Aja, zahod först!


NYC Prep!

Det är en rätt ny serie som går ibland TV6. Men det är mycket roligare att hänga på deras hemsida: http://www.bravotv.com/nyc-prep/.
Där hittar ni alla avsnitten och massa annat roligt! Det är som typ The Hills/The City men tänk dig Olivia Palermo i manlig form! :D Rätt kuligt att kolla! Jag vet att ni tycker jag är något av en snobb, men det är jag inte för jag har lika mycket pengar som alla andra. Därför kollar jag på sånna TV-serier och drömmer mig bort! :D

Jag har ingen lust att bli som hon där Kissiebruden! Jag dör av skratt när jag läser hennes blogg. Gårdagens Kissie: Tyra, du är sådan som man fyller ut samhället med! Klockrent dumt sagt! :D

Aja! NYC Prep går på sexan nu ifall ni vill kolla!

Taking the stage IGEN??

Har inte MTV något annat än visa repriser två dagar i rad? Jag är svintrött på taking the stage. Jag kanske kan ladd aner någon film? Eller det kanske man inte ska skriva här, för svenska regeringen verkar inte ha bättre saker för sig att göra än att jaga nedladdare. Men vad? jag laddar ner 4-5 filmer per år. Jag är inte så värst duktig på att kolla film. Därför jag inte går på bio. Jag klarar inte av att sitta så länge liksom!

En timme fram

gud vad jag hatar denna dagen, allting blir liksom upp och ner..:( o dessutom är jag seg och vakna för sent och klockan är redan nästan ett...

zzzzz

Ville bara säga godnatt! Ni som är ute och festar: DONT BEHAVE! IT AINT FUN!
Ni som är hemma med älsklingar: Sluta gulla, jag dör av svartsjuka!
Ni som är ensamma som jag för tillfället: VI ROCKAR! Vi klarar av vår ensamhet!

Såå! Godnatt på er!


Låt Sverige Förbli Sverige

Låt Sverige förbli Sverige!
En rad negativa förändringar som riskerat att förvandla Sverige till oigenkännlighet har genomförts de senaste decennierna. Mångkulturen och den bristande respekten för det svenska kulturarvet har underminerat den svenska identiteten och sammanhållningen i vårt samhälle. EU-medlemskapet och den oansvariga nedrustningen av det svenska försvaret utgör ett allvarligt hot mot vår frihet och självständighet.

Sverigedemokraterna vill:

 

  • Stärka den svenska kulturen och identiteten.
  • Värna om Sverige som en fri, självständig och neutral stat.
  • Motverka framväxten av en europeisk enhetsstat och hålla Sverige utanför EMU och Nato, men samtidigt utveckla det mellanstatliga samarbetet beträffande handel, konfliktlösning, flyktinghjälp, miljöfrågor och brottsbekämpning.
  • Återupprusta det svenska försvaret.
  • Källa: Sverigedemokraterna.se

    Första punkten: Ja, då ska vi inte låta er ta över
    Andra punkten: Då kanske ni ska ändra Er politik, för Sverige kommer är inte fritt land för alla, speciellt inte för oss med utländska namn.
    Tredje punkten: Ja, då blir vi som Tyskland under andra världskriget. Snart kommer en ny Hitler fram!
    Fjärde punkten: Så ni förbereder inför ett tredje världskrig där ni uttrotar alla med en utländskbakgrund i Sverige.

    Gud vad jag inte klarar av er!


    Älsk!

    Så nu har jag snackat med i älsk tre timmar! eller jag snacka och han skrev för hans mikrofon inte funka! Varför är allting så mycket lättare när jag snackar med honom?! Det känns som om tiden bara flyger förbi och jag vet att jag kan berätta allting för honom utan att han berättar det vidare till någon. Vi kan verkligen snacka om allting, helt sjukt!

    Jag inser hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag egentligen saknar honom när han väl är där....annars sitter jag och lurar mig själv att jag inte alls gör det för att kunna att ta mig genom dagen....

    Usch...ingen skön känsla alls.

    P.S.

    Ja, jag vet att jag inte borde käka skräpmat nu innan sommaren, men från och med då jag har ätit upp resterna från kebabtallriken, då kan vi diskutera bantning, men fram tills dess vill jag inte höra ett ljus om vikt, vågen och sommaren! Vi har fan inte ens vår, så sommaren lär inte dyka upp på ett tag!


    Kebabtallrik

    Det var länge sen jag åt kebabtallrik! Jag har glömt hur gott det är, men just nu kan jag knappt andas. Och jag ätit halva....usch! Hade älsk varit här nu hade han ätit upp sin och min halva! För det blir alltid så! Jag har någon konstig uppfattning om hur mycket jag kan äta. Jag beställer alltid två pizzor ALLTID! Så har han sin, och jag min. Men jag äter unegfär en fjärdedel så e jag klar! Så äter han min halva...så egentligen räcker det med att jag köper EN pizza, för jag blir mätt så fort jag ser så mycket mat, men ändå beställer jag alltid för mycket! Aja, det blir bra kylskåpsmat! Senare ikväll när jag inte kan sova...! Drack redbull medan jag vänta på maten! SÅÅ GOTT!


    Ute och ta frisk luft.

    Jag ska ut i någon minut och andas.

    Dålig dag

    Jag har världens sämsta dag. Sitter och sms:ar med älsk och jag bråkar. Visst, men va fan det här är inte läge för bråk på något sätt för det gör saker så många tusen gånger svårare. Så sitter jag och lyssnar på deprimerande musik. Men men....vad ska man göra liksom? PISS VÄDER!

    Cat's in the cradle


    Taking the stage

    Kan någon förklara om dom bara är skådespelare i den serien eller e det a la The hills-style liksom? Jag fattar inte, dessutom verkar dom har världens tråkigaste liv med en primadonna och sen kretsar allt runt om henne. och sen han blonde långhårige snubben som jagar hon där gitarrbruden? Liksom what the fuck!?


    Städat!

    Nu har jag diskat, moppat golv och plockat undan massa skit! Det känns skönt att ha det städat, men inte för att jag är pedant av mig eller så. Det brukar lätt bli snabbt stökigt hemma hos mig eftersom jag inte har någon vidare kontroll över mig själv t ex när jag ska klä på mig och leta rätt på mina kläder! Jag byter outiftt 3-4 gånger innan jag har bestämt mig, inte för att jag bryr mig men det är helt enkelt en vana som jag måste bli av med.

    Jag gillar sitt ai mina mjukisbyxor och ett linne. Det är så typiskt mig att jag konstant är i mjukisbyxor, kanske för jag äger för många, men det är bara för att jag hatar att leta efter jeans. Dessutom känner jag mig instängd i jeans! Tänk dig att bara krypa upp i soffan och ha mjukisbyxor och din favorittröja, och sedan jämför med att ha jeans på dig. Det funkar inte liksom i längden!

    Jag har kokat kaffe som jag ska dricka. Glömde dricka mitt morgonkaffe för jag höll på att svälta imorse när jag vakna!

    Ska tillbringa dagen liggandes i min soffa och jag ska inte göra så värst mycket!


    Spel!

    Jag har upptäckt kortspelen på min dator! Jag har aldrig undersökt min dator tidigare, så jag kollade runt och har nu lärt mig de nya spelen där?! Det där spelet med brickorna är fan riktig hjärnträning!

    Lördag

    Jag har precis käkat och jag dör, jag käkade tills jag inte orkade mer :/ Det är värsta dassiga vädret ute men vad ska man göra?

    Älsk ska komma in på msn idag så vi får snacka....jag saknar honom som fan och det är därför jag är på världens sämsta humör ibland. Det är inte meningen att ta ut det över andra men ibland vill jag bara försvinna in i min egen värld där han finns. Där jag kan krama honom och aldrig släppa. Jag måste komma på något sätt där jag får tiden att gå snabbare.


    Äktenskap

    Sen jag gifte mig har jag vägrat inse att jag inte är samma människa men allt förändras efter man är gift, men till det positiva. Jag har blivit försiktigare, jag tänker efter när jag hamnar i vissa situationer, jag försöker inte trappa på någons tår samtidigt som jag inte låter folk trappa på mina heller.

    Igår kände jag mig lite och att jag inte kunde vara mig själv längre, och jag hatar den känslan. Folk överanalysera sitt liv och tror sig veta allt konstant, men allting är inte svart-vitt hela tiden. Ibland ligger det något annat bakom. jag säger inte att det alltid är så, men ibland är det det.

    Jag sätter alltid Älsk på första plats. Oavsett vem som är med mig eller vem som finns runt om mig. Jag gillar att vi är öppna mot varandra. Vita lögner finns alltid för att han inte ska oroa sig, men det är bara det liksom.

    Jag kände mig malplacerad och utanför. Nej, jag har inte längre lust att festa till tre på morgonen, ja, jag har grannar som inte gillar att jag spelar musik efter 12 liksom.

    Jag vet inte, men det kändes inte rätt bara.


    Morgon!

    Igår insåg jag en massa saker...verkligen massa. jag vet inte om min blogg är rätt ställe att ta upp dom men jag insåg att en hel del saker har förändrats sen jag gifte mig och att jag inte är samma människa.


    Solat!

    Nu har vi solat och ska fixa också! Vi har inte så mycket tid att göra det, trots allt så ska vi ha på oss högklackat och vi ska bara hämta upp vår tredje part liksom sen hem! :P Men men...:P Vissa av oss kan inte ha på oss högklackat för killen är precis lika lång som henne utan skor :P Så ja...:P Man ställer upp för sina vänner när det behövs!

    Nu ska jag fixa lite här så det ser någorlunda normalt och mysigt ut! Länge sen med tjejkväll men mysigt ska det bli! hihihi

    Lost!

    Jag har lyckats tappa bort mitt äktenskapsbevis någonstan! WHY O WHY händer detta mig nu?? Jag kom på det igår men glömde bort det lika fort?!?!?! Fuck fuck fuck! Nää, ta och leta upp det istället för att sitta o skriva här?! Mmm, det vore en bra idé!


    Så, back!

    Två cheeseburgare senare så e jag tillbaka efter ärende på stan!
    Vad sa jag innan? Så fort jag går ut så försvinner solen lite mystiskt! Varje gång jag går ut! Det var svinkallt men jag hade brillorna på och jeansjackan för jag protesterar mot vinter! Jag vill ha vår!

    Jag hann gå in på Willys och köpa nödvändigheter som behövs ;) U know what I mean!

    Sååå, nu ska jag fixa ihop lite och kolla över min ekonomi!


    Klarar inte av att vila!

    Nej! Det blir inte någon vila för min del! Jag försökte ligga still i 15 min o kolla tv, men när jag ligger o kollar tv så börjar tårarna rinna, händer det någon annan förutom mig?

    Solen är framme igen! UT NU!

    Vila!

    Ska ligga o vila lite innan jag drar in till stan...men jag orkar inte nu för solen försvann! Var fan solen vägen??


    Min bikini på Nelly.se

    Min designade bikini på NELLY.COM

    Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


    Fredag fredag fredag!

    Det är skönt med fredagar, speciellt då solen lyser så skönt utanför! Här sitter jag i min soffa och börjar inse att jag faktiskt har allt jag vill ha! jag har mitt svarta nagellack, jag har mina brillor, jag har min musik! Visst, läget kan bli bättre, älsk kan vara här. Men det här är den ultimata situationen just nu! Jag är inte hungrig, jag har tak över huvudet, jag har vänner som jag umgås med och jag vet att i slutändan så kan allt bli bra. Visst, jag ser inte ljuset i slutet av tunneln än, men jag vet att jag har rört mig några steg i rätt riktning. Det ordnar sig, för det gör alltid det.
    Det var någonstans jag läste en gång att om det inte löser sig, så är det inte slut än. Så det är mitt motto i livet! Har det inte löst sig än, så är det inte slut än! För allting löser sig till slut. Jag måste sluta skriva ordet lösa. Men just nu är det, det ordet jag tror på. Att det finns lösningar på allt.

    Rätt skönt att veta. Jag måste in till stan kom jag på nu! Smidigt värre. Ja ja...


    Danseftermiddag!

    Just nu har jag höjt musiken till max o dansar för fullt på med mina solglasögon!!
    Vem vill med?

    Lunch, done!

    Såååå! nu var jag klar! YES YES YES!

    Kom på nu att jag har praktikskit som skulle ha varit skickat för nio minuter sen!

    AJA! Först lite sol!

    Puss


    MAT!

    Japp japp! löskokta ägg som jag kokar i min vattenkokare! För det går så mycket snabbare, och sen steker jag falukorv i ugnen för jag hatar fettig mat så jag typ grillar det istället!

    Nu sitter du och undrar varför koka korv i vattenkokare?! Jo, för att jag bor i en etta och har ingen riktigt spis, utan jag har två kokplattor som knappt funkar och sen har jag en miniugn där kycklingen blir klar på 30 min! Allt brukar bli bränt för jag inte är van vid sånna här avancerade hightech grejer! Jag vill ha en standard ugn!

    I min nästa lägenhet vill jag ha:

    - En dörr på mitt sovrum
    -Ett sovrum
    -Ett kök (just nu har jag en garderob, och så öppnar man dörrarna i mitten så blir det ett kök, jag visar med bild senare)
    -En riktig spis


    Frukost? Lunch? Brunch!

    Okej... Jag är svinhungrig, jag har inte ätit frukost! Men jag har druckit en halv liter kaffe! Vet inte om det är positivt eller negativt! Men något emellan är det?! Varför luktar det persika i min lägenhet helt plötsligt?!

    Hmm...

    vad ska man äta?

    //Jag vill ha falukorv till lunch maaaaaammaaa....nått annat vill jag inte ha//


    Btw, jag ska sluta tjata om SD, men dom går mej på nerverna för tillfället som fan! Det är som finnarna som man får på en fredagskväll precis innan man går ut!

    Sarkasm med SD

    //Ett nej till Turkiet i EU! Turkiet är inte en europeisk nation vare sig geografiskt, kulturellt, språkligt, politiskt eller religiöst. Turkiet präglas av allvarliga brister gällande respekten för mänskliga rättigheter, liksom av ojämlikhet mellan könen, ständigt pågående militära konflikter, politisk och religiös förföljelse samt ett historiskt förnekande av folkmord. Detta gör att Sverigedemokraterna kraftfullt kommer att motsätta sig ett turkiskt EU-medlemskap, så länge Sverige fortfarande är en del av unionen. //

    Vad har religion med saken att göra? Så alla måste vara protestanter för att vara med i EU? Ooooooooookej! Didnt know that!
    Spårkligt? Ehm, what? Snackar alla svenska i hela EU?
    Politiskt? ja, alla måste juh ha samma typ av politik i EU, alla ska vara preeeeeecis som SD!
    Kulturellt? Ja, väl självklart! Alla i EU äter ju mos med köttbullar och lingonsylt! Didnt u know that?

    Sarkasm på hög nivå!

    //En svensk kulturell kanon. Med inspiration från vårt grannland Danmark vill Sverigedemokraterna sätta igång en process som skall leda fram till antagandet av en svensk kulturell kanon innehållande en förteckning över omistliga och särskilt betydelsefulla exempel på svensk kultur inom olika områden såsom arkitektur, litteratur, musik, konsthantverk, scenkonst etc.//


    Nu kommer man se rondellhundar överallt! Voff Voff!


    Sverige Demokraterna - En bunt med idioter del 3

    //Ett återförstatligande av den svenska skolan. Kommunaliseringen av den svenska skolan har visat sig leda till alltför stora orättvisor och regionala obalanser. Alla svenska barn skall ha rätt till en likvärdig och högkvalitativ utbildning oavsett var de bor.//

    De är väldigt duktiga på att påpeka svenska barn hela tiden. Räknas vi också in som har bott här sen tre års ålder?? Hmm, undra?


    //Ett avskaffande av den skattefinansierade modersmålsundervisningen.  Modersmålsundervisningen bidrar till att underminera den gemensamma identiteten i samhället och den pedagogiska nyttan med verksamheten står inte i rimligt proportion till dess kostnader.//

    Om det är någon SD som läser detta, kan ni då svara på varför ni är så rädda för oss? Varför liksom?
    Jag är stolt över att jag kan mitt modersmål, mycket pga att jag hade möjligheten att gå på undervisningen. Jag fick läsa litteratur på mitt eget språk och jag lärde mig tala det flytande pga detta! Det är liksom en fördel för alla parter! Tänk dig senare på arbetsmarknaden så möter jag en kund från utlandet, så kan han halvrisig engelska, men så pratar vi på ett språk som jag kan och han kan flytande, och så gör vi business?! Det är ju en stor fördel både för mig som jobbar och kunden i fråga och företaget som jag kan då jobba på att vi kan knyta kontakter till utlandet! Vad är så fel på det? Varför ska man glömma sitt ursprung?


    Sverige Demokraterna - En bunt med idioter del 2

    //En kraftig straffskärpning för grova och upprepade brott genom bland annat införandet av verkliga livstidsstraff utan möjlighet till tidsbestämning eller benådning för de farligaste brottslingarna, obligatorisk utvisning av alla utländska medborgare som begår grövre brott samt ett omedelbart avskaffande av nuvarande praxis där domstolarna ger återfallsförbrytare mängdrabatter på brott.//
    (samma källa som i det förra inlägget)

    Varför inte utvisa alla som begår ett grövre brott?! En mördare är en mördare oavsett om han är utländsk eller svensk?!

    Vem vill inte få Mats Alm utvisad? Eller han snubben som mördade hon flickan Engla? Jag är den första som hade skrivit på för att få han sistnämnde utvisad för det han gjorde är otroligt avskyvärt! Så sluta påpeka att ni är emot invandrare. kan ni vara rättvisa och ha samma regler för alla? Jag trodde att sverige var ett rättvist land! Och jag hoppas någonstans inne att det fortfarande kommer vara det, för det är det Sverige jag har lärt mig att älska. Lika för alla!


    Sverige Demokraterna - En bunt med idioter

    Källa: http://www.sverigedemokraterna.net/VK2010PRESS/Politiskariktlinjer.pdf

    Nu fick jag tag på en bra sammanfattning om vad SD vill förändrar om dom kommer till makten! En bit av mig dog nästan när jag läste det för det är så sjukt orättvist!

    Detta handlar om vår invandringspolitik!

    //En kraftig begränsning av asyl- och anhöriginvandringens omfattning till en nivå som inte är högre än den i våra grannländer Danmark och Finland. //

    Jag gifte mig för exakt tre månader sen med en bosnisk kille som bor nere i Bosnien. Vi har känt varandra i tre år och har varit ihop lika lång tid! Till slut insåg vi att vi ville leva tillsammans och först fick vi söka efter visum för att han skulle komma hit. Det innebar att jag fick bekräfta min inkomst, mina föräldrars inkomst, jag fick bekräfta det hos en advokat, jag fick skriva ett brev, jag fick fylla i ett 6 sidigt formulär, jag fick skicka bilder över vår tid tillsammans, ALLT DETTA för ett simpelt besök! Han fick åka fram och tillbaka till Sveriges Ambassad i Sarajevo 2 gånger om jag minns rätt. Den proceduren tog runt 2-3 veckor men det var bara för att vi var effektiva och jag ringde och tjatade konstant. Liksom, han kom hit för att se hur det var att bo här, för att vi skulle vara säkra på att han skulle trivas. Jag ville inte gifta mig med någon som sedan skulle ångra sig liksom, så vi ville vara absolut säkra, vilket vi blev och då gifte vi oss. Och han återvände i god tid innan hans visum hade gått ut för vi ville inte ha några framtida problem.

    Nu när vi är gifta, så ansökte vi om uppehållstillstånd. Han var i Sarajevo en gång i januari. Sedan var han på intervju i februari, jag har fortfarande inte fått hem någon information om vad det nästa steget är, trots mycket tjat! Vi har skickat med bilder från bröllopet, vi hade DVD med också, men det ville de inte ta emot, men liksom hur mycket bevis som helst att det här absolut inte är något skenäktenskap! ABSOLUT INTE! Jag är 22 år, varför skulle jag förstöra mitt liv med ett skenäktenskap? Liksom hur svårt är det att kolla upp det, det är bara att ringa alla runt om mig och fråga hur många gånger jag har gråtit över att Sverige stoppar mig från att vara med den människan jag älskar.

    Vi vill bo i Sverige av den enkla anledningen, att jag inte har en framtid nere i Bosnien. Min utbildning är inte godkänd där nere, vilket innebär att jag ska gå om gymnasiet, sen skaffa mig en vidare utbildning för att jag sedan ska jobba på en mataffär och få 40 spänn om dagen. Ingen semester och inte ens en ledig dag i veckan!

    Så, ja, försvåra för oss som faktiskt har en älsk i utlandet! Varför inte?!?! Det är tillräckligt jobbigt att vakna på morgonen för att inse att älsk är 1500 km från mig och att jag inte har kunnat krama om honom på snart 3 månader.

    //En återgång till den assimileringspolitik som gällde fram till mitten av 1970-talet  och som innebär att det är invandrarna som skall anpassa sig till det svenska samhället och inte tvärtom.//

    Om dom nu syftar på de stackars barnen som kom hit för ett tag sen,så borde vilken idiot som helst fatta att barnen är själva! Ja, vad ska dom göra? Börja hoppa hoprep?! Barnen i fråga har knappt haft en leksak i sitt liv så nej dom kan inte anpassa sig till det som vi kallar ett normalt liv i sverige! För de vet inte vad normalt är överhuvudtaget. Det är vår sak att få dom på rätt spår och visa att krig inte är normalt. Speciellt när de inte har några föräldrar att visa dom! Visa stöd, istället för att göra det ännu svårare för dom!

    Om de syftar på vuxna människor, så ja, placera dom inte på något miljonområde som t ex Rosengården eller någon förort! Integrera dom redan från första början. Led dom rätt! Visa att det finns en skola för att lära sig svenska! Hitta praktikplatser till dom! vad som helst så de får arbeta för sitt socialbidrag! Genom praktik kommer de lära sig hur det är att arbeta i Sverige (för det är en vääääldigt stor skillnad att arbeta i ett krigsland än från att arbeta här), dessutom kommer de i kontakt med svenskar o arbetslivet!

    //Ett kraftigt utökat stöd till FN:s flyktingorgan, UNHCR, och de miljontalsi världen som saknar möjligheter och resurser att ta sig verkligt nödlidande flyktingar ifrån konfliktområdenas närhet.//

    Visst är det lättast att koppla sitt bankkonto o donera 50 spänn i månaden?! Då somnar ni allt lättare. Men det är inte den hjälpen som krigsdrabbade behöver. Jag vet, för jag var i den situationen.


    100326

    Vaknade nyss, tog mitt kaffe, min jeansjacka, mina brillor och gick ut för att upptäcka, DET ÄR VÅÅÅÅR!

    Dagens plan: Plugg/Praktikarbete/Sola och sen ska trion återförenas.

    Igår var det bara jag och Ms Zivcena men ikväll dyker vår tredje part upp! Jag hoppas att det går bra för det har skett en hel del förändringar sen vi var tillsammans sist :/ Varför blir det alltid så att en person känner sig bortglömd och sidosatt för att de andra har skaffat partner? jag är gift numera, och ms Zivcena har pojkvän...men liksom det stoppar juh inte oss från att umgås direkt?! Eller ibland, men det är liksom att acceptera att man numera har obligationer mot någon annan i sitt liv, speciellt jag som är gift kan inte dra ut och supa skallen av mig (inte för att jag gjorde det innan heller, men ändå).

    Usch, jag sitter och kollar på mina nya nagellack. Den är svart, men den matchar min outfit! Jag är världens sämsta på att lägga upp bilder på mig, JAG VET! Jag ska förbättra mig, om jag har lust :P Men det har jag så sällan. Ska göra en sån bildbomb en gång i veckan! Vi får se! Usch! Nej, Våra Bästa År börjar strax!


    Eh ja...

    Okej...det slutade dåligt. Kan knappt fokusera när jag skriver så ja känner att det är bäst att jag lägger mig nu. Mycket skitsnack senare och en brännande ansiktmask senare..eller ja (förlåt om jag skriver sluddrigt) så ja..här är vi!

    SPA!

    Okej! Nu har vi shoppat färdigt för idag! Jag höll mig inom rymliga gränser medan Ms Zivcenas gräns ser ut som en liten punkt till henne! :D Sååå låååååååångt över gränsen! Men det är inte slut där! Ansiktsmask och grejer inhandlades för vi ska göra en helkväll av det hela! WE LIKE!

    Bilder kommer säkert finnas! Men roligt roligt kommer det att bli!

    SD

    ""När företrädare för Sverigedemokratisk ungdom , SDU, under gårdagen besökte Mediagymnasiet i Malmö för att hålla bokbord utsattes de för upprepade hot, ägg- och stenkastning. Trots upprepade påstötningar valde skolledningen och lärarna att inte vidta några åtgärder för att stävja situationen. Enligt elever på skolan valde man istället att ägna undervisningstid åt att propagera mot Sverigedemokraterna. "
    Källa: Sverigedemokraterna.se

    Alltså, allt jag tänker säga angående detta är: Sluta besök skolor under undervisningstid! Är det inte bättre att låta ungdomarna gå på lektioner än att hålla på att lyssna på propaganda! Det spelar ingen roll vilket parti det är egentligen! Ha en gemensam dag då en talesman från varje parti dyker upp, och sen kan ni köra hårt! Men inte på detta sättet..Gör det åtminstone rättvist!


    Lunch!

    Så, nu har vi käkat thaimat! En stor buffe avslutad med glass och olika frukter. Jag tror min kropp fick en chock när det dök upp frukt i magen, för nu försöker den attackera frukten och bryta ner den. Det är som ett virus i kroppen! Främmande saker i kroppen som ska brytas ner snabbt som fan!

    Jag äter sällan frukt. jag köper frukt och det slutar med att hela lägenheten är full av fruktflugor! Så nej, jag tänker inte lägga ner en till krona på att köpa frukt!

    Jag har varit duktig. Jag sitter i skolan, tro det eller ej. Jag har förberett mig för plugg. tanken som räknas. Men nu vet jag vad jag behöver göra för att komma igen. Varför känner man sig automatiskt duktig så fort man går in i skolan? Det är nog bara önsketänkande att jag är duktig. Jag önskar att jag var en plugghäst. Jag önskar att jag var en massa annat också, men just nu skulle jag behöva vara en plugghäst. Varför heter det plugghäst och inte pluggåsna? Spelar det någon roll vilket djur det är? Nu gled jag bort från ämnet igen!

    Shoppa senare! Yeeeey!

    SverigeDemokraterna

    Dom förtjänar nästan att få sin egen kategori på min blogg. Så mycket som jag avskyr för det dom står för. Ja, jag är en muslim och en bosnisk tjej! Jag tar hand om mig själv och mitt liv/ekonomi! Fattar inte att folk kan vara så fientliga! Jag hajjar att vissa lever på socialbidrag, men vissa lever på det för de inte har någon annan utväg för tillfället! Det är en sårbar situation där man måste berätta varför man inte har lyckats hålla ihop sin ekonomi!! Hur kul är det att berätta för en främlinga att man inte fattar hur man ska hantera pengar och hur man hamnat i den situation man hamnat i!

    Jag är tacksam för att Sverige tog emot mig som en 3åring och rädda mig från en säker död.

    Lägg ner ert skitsnack förrän ni varit med i ett krig!

    Svårrakat!

    Försöka raka benen när man har världens träningsvärk???!!! Tog mig fan 30 min att få dom rakade. Och alla tjejer vet vad jag menar när jag säger vilket pain in the ass det är att raka baksidan av låren!! Jävla position det där! Och precis när man står i den positionen så märker man att man har bilringar och man kan knappt se baksidan av låren av ryggfettet! But i like my bilringar! :D Okej, nu blev jag för närgången här! 

    Men att raka benen utan att skära sig är en konst i sig, man kanske ska pröva vaxa? Men nej, inte igen. Gud, varför kan inte min hårsjukdom drabba mina ben istället för mitt huvud???


    Uppe med tuppen!

    Du anar inte vilken träningsvärk jag lider av! Sjukt sjukt sjukt!

    Jag tror jag avlider. Mina ben känns inte som mina. Men vad ska man göra? Ska strax hoppa in i duschen och bege mig till skolan. Just det, jag skulle plugga. Vi får se hur det går! Lunch med Ms Zivcena sen gå runt på stan! Vi löser det mesta!

    saknar fortfarande älsk som fan...Vetefan vad som har hänt med mig?! Jag brukar kunna tackla att jag saknar honom, men det har blivit tusen gånger värre sen jag kom hem! Men nu ska vi inte deppa eftersom det är sol ute! Tänk dig! SOL!!! Glasögonen på nu då och sen kör vi!  Hihih!


    Sova strax...

    ska duscha sen sova :/ Jag insåg nyss hur mycket jag saknar älsk. Jag kan inte fylla ut hans tomrum genom att göra en massa saker, trots att det hjälper för stunden...men snart.
    Snart är vi tillsammans igen!


    Mina beeeen

    Jag tror att jag avlider..:/
    Mina ben! 4,5 km senare och snö hela vägen! Jag fattar inte att jag överlevde men det visade sig att jag och Ms Zivcena klarade det! Vi börjar vårt nya liv nu! Jippi yeah!

    Ska snacka med en viss älsk nu...Saknat honom som fan!


    Ehm, jag? springa?

    Det roligaste ska ske nu! Jag och ms Zivcena ska ut o springa om en halvtimme! Jag skojar inte alls! Alltså, inte det minsta!
    En annan tjejkompis ska följa med! Det kommer vara så jävla sjukt kul för ingen av oss har sprungit på årtal! Men tydligen ska vi bli nyttiga! Först skojade vi båda om det, men sen blev det allvar...eeh:P vi får se hur det går!


    By the way

    Jag har fortfarande svinont i mina framtänder!

    Och jag sitter och väntar på migrationskuveret att det ska droppa in genom brevlådan!

    Nej, hörlurarna på och ut i det fina vädret! Man kan passa på att slänga soporna!


    StylebyDina




    Detta körde jag på idag! För skitsolen kom ut nu när jag är inomhus! Men går jag ut nu försvinner den igen!

    Den första bilden var från i lördags tror jag :/ Ganska sent för jag ville bara mysa! Därför körde jag oversize!

    To do!


    Why o why?

    Why o why har jag inte fattat att Sako har nya låtar? TYP ETT ÅR GAMLA?? WHY O WHY?

    Jag har varit i desperat behov av ny musik senaste månaderna men inte fattat varför alla lyssnar på musik som jag inte har. Jag är balkanfreak! Visst, all ära till Spotify, men där finner jag ej Beslic!

    Jag älskar min turbofolk blandat av bosnisk pop o vanlig folk! Me love love love!

    Jag vet, jag är en blandning av två världar som många andra bosnier i min ålder, men det jag har svårt för är sånna som tror att dom kan leva på stureplan. Vad fan finns på stureplan som inte finns annars? Leka svensk, inget för mig. Inget illa mot svenskar men jag har svårt för att connecta på samma sätt. Jag kan börja nynna på en låt för att ms Zivcena ska avsluta det. Visst, vi lyssnar på Rihanna och annat engelskt, men fokuset på festerna ligger självklart på bosnisk musik! Eller allt från Balkan egentligen.

    Och ja, jag lyssnar även på serberna då. Musik har ingen religion och nationalitet! Enligt mig iallafall! Musik är för alla, ett internationellt språk helt enkelt!

    Har någon tips på fler bra låtar, skicka gärna tipsen då!

    // Nemisli na to
    Da sam ponosan
    Sto pred tobom ja
    Kukavica sam
    Svijestan toga sam//



    Emina Jahovic & Merlin - Med


    33 min

    33 min tog det mig att hitta kläder o ta på mig. Mellan allt bytte jag musik och dansade runt. Jag är inte den mest effektiva människan som finns, men jag kan inte ta på mig utan muzik! Hihihi!

    Nu, smink, hår!

    //Ti volji nju, a tebe ja
    O dali to ona zna
    Ma i da zna
    Nek mi te da
    Jer nocas sam
    Nevaljala//


    Milan Stankovic - Ovo je Balkan


    Bort med grusen!

    Usch! Jag ska ta och ladda kamerabatteriet och ta foton!

    Ska laga mat nu för jag och Ms Zivcena ska äta lunch tillsammans :P Vi ska spela ekonomiska. Och vi kom på igår att vi ska träna,springa i naturen. Jag skrattar inombords för jag vet att det aldrig kommer att ske! 
     
    Angående den ekonomiska biten, så tar vi igen det imorgon då vi shoppar loss! Smart va? Soo balkanstyle!

    //Balkan, Balkan, Ovo je Balkan, come on!//

    Ska ta på mig nu något somrigt! In your face winter! Önskar jag kunde ta på mig högklackat och vandrat ut som om det vore 10 grader ute, men det irriterande gruset kommer att förstöra mina klackar :/! Uh!

    Jag har fastnat för Serbien bidrag i eurovision, eller ett av dom! Vi har då Milan Stankovic och Emina Jahovic. Jag föredrar Milans låt trots att han sjunger om Beograd hela tiden, men även det är Balkan.

    Ja, jag är muslim, men så sekuliserad som man kan bli. Jag är stolt över mitt ursprung men inget jag känner att jag måste konstans hålla på att bevisa och försvara. Ljudi ce biti ljudi med andra ord och snacka skit om hur än man är!

    Okej! Hur lyckades jag komma in på detta? Nej, inget predikande nu, TA PÅ MIG NU NU NU!

    Dags att sova!

    God natt..!

    Såå seg nu!

    Sötsugen!

    Jag är väldigt sugen på något sött, jag har dock inget sött hemma, för då käkar jag det som galen!

    Hmm, jag har lite lingonsylt? mariekex? Hmmm...en prövad kombination men inte så lyckad. Snälla, tips någon??

    Kaffepaus!

    Jag var på Willys och kom hem o då ringde ms Zivcena! Slutade med kaffe hos henne och skitsnack som vanligt! Gotta love it!

    Ut i regnet!

    Det blir iallafall en sväng ute i regnet! VAD SKA MAN GÖRA LIKSOM ? Vänta på älsk ska ringa..saknar hans röst :(


    Spakväll kanske???

    Vad tycker ni? Ska jag dra ihop en spakväll till mig? men orkar jag verkligen dra mig ut i regnet? Regnet kanske sköljer bort mitt dåliga humör??!!

    What's up with älsk??

    Älsk verkar lida av saknad. han skickar sms stup i kvarten! Vilket är rätt gulligt och att han äntligen har förstått att han kan vända sig till mig! Det är världens skönaste känsla ever för vi har haft det upp och ner lite på sistone! Men det verkar lösa sig! Det gäller att ha tålamod när det gäller äktenskap! ÄNTLIGEN! 3 månader senare har jag fattat det! Fan, 26 mars har jag varit gift i 3 månader! hhihihi


    Älsk ♥

    Bloglovin!

    Följ min blogg med bloglovin

    Drömmen som blev sann!

    I natt drömde jag att mina tänder var väldigt lösa och att jag tappade dom!

    Just nu sitter jag o har skit ont i framtänderna där nere. SJUKT ONT! Det beror mest på att mina visdomständer där bak tvingar de andra tänderna längre fram, så nu har ena framtanden börjat röra sig bakom den andra framtanden. jag har aldrig haft tandställning, eller problem med tänderna, men just nu har jag sjukt ont!

    Jag googlade på tyda drömmar, där står det att om man drömmer att man tappar tänder, så betyder det att en släkting kommer på besök. Snälla, inte någon släkting tänker jag! LÅTER ÄLSK KOMMA HIT!!!

    Beach 2010


    Min bra sidor

    1. Jag älskar mina fylliga läppar.
    2. Jag älskar mina bröst.
    3. Jag älskar min näsa.
    4. Jag älskar mina ögon.
    5. Jag älskar mina födelsemärken (dom gör en person till unik)
    6. Jag älskar mina axlar.
    7. Jag älskar mina små fötter. (storlek 36-37)
    8. Jag älskar min ansiktsform.
    9. Jag älskar mina öron (dom är små och passar mitt huvud).
    10. Jag älskar min rumpa!

    Mina fula sidor!

    1. Jag har dålig hy.
    2. jag hatar att jag ibland har finnar på ryggen (det värsta nog)
    3. Jag hatar att jag lider av hårsjukdom som får mig att tappa håret, vid stress.
    4. Jag hatar mina bilringar.
    5. Jag hatar min puttmage.
    6. Jag hatar min bebiskinder. (dom är stora)
    7. Jag hatar mina naglar.
    8. Jag hatar mina lår.
    9. Jag hatar min streckmärken.
    10. Jag hatar mina korta ben.

    16,14

    Okej! Det är bara att inse att jag inte kommer få något gjort idag heller! Eller lite kanske senare ikväll. Är det tisdag idag?

    Jag och miss Zivcena kom överens att vi ska ut på stan på torsdag! Det är typ det enda roliga som händer på hela veckan? Har något tips på vad jag ska göra? Jag dör av tråkighet!

    Jag har käkat, jag stekte ägg sen gjorde jag mackor med leverpastej till mellanmål. Ja, jag är som ett barn och käkar mellanmål. Jag är absolut inte nyttig av mig, men jag blir hungrig, ofta! Vilket är rätt konstigt med tanke på problemen som jag har haft med mat. Jag har inte en sund relation till mat, men men!

    Jag är den som käkar en gång om dagen i vanliga fall och då käkar jag cheeseburgare. Sjukt konstigt att jag inte lider av förstoppning pga torr mat. Jag dricker kaffe, knappt något vatten. Jag toppar det med massa chips och godis. Jag tänker så här: Det är bättre att jag dör mätt, än hungrig och ångerfull pga av något som jag velat äta, men avstått. Så tänkte jag nog inte för 3 år sedan ;).

    Jag gillar inte läsa bloggar där folk snackar om att dom endast äter fil eller äpplen hela dagarna. För jag hamnar själv i sådan spiral igen. Visst, vem vill inte vara perfekt? Vem vill inte ha den där platta magen, men faktum är så älskar min make min lilla pluttmage! Det jag har komplex för är mina bilringar, och dom har jag även om jag väger 45 kg eller 60. Fast jag pendar mellan att väga 45 och 60. Jag är som Oprah, jojo-bantare.

    Ena dagen kan jag väga och unna mig att käka en familjepizza med allt på, och nästa dag är jag nere på golvet och gör situps tills jag stupar!

    Men men...jag är som vilken annan 22åring! PMS


    Snyggaste kvinnorna enligt mig!


    Rain rain rain!

    Okej, nu har det regnat i typ 24 h och det öser ner verkligen!

    Jag har absolut ingen lust att gå ut och bli blöt, men det känns som om jag skulle behöva det för att piggna till. Jag har massa plugg att göra klart, men har ingen lust, men det får inte stoppa mig!

    Hmm....vad ska man göra? Hellre regn än snö, men hellre vår än regn!


    Kalops till lunch!

    Kalops till lunch är nog det bästa som finns! ELLER INTE?!

    Jag orkar inte hålla på att koka potatis nu kom jag på. Jag är den människan som nog hatar att äta själv mest av alla. Jag påbörjar matlagningen och slutar efter att ha gjort en sak. Igår skrev jag att jag skulle steka ägg, emn jag kan inte äta ägg bara, så jag tänkte ha korv till det. Men så stekt jag korv och drog fram korvbrödet och sket i äggen. Älsk lärde mig att man äter majonnäs med korv o bröd, och inte ketchup! OTROLIGT gott var det!

    Jag som annars hatar majonäs! Finns inget värre!

    Hmm...

    Nu ska jag rota i kylskåpet igen?! Knäckebröd med leverpastej kanske? Usch, nej. Steka ägg!!


    TV-tittande


    Lite om mig

    Så här! Lite kort om mig!

    Heter Dina om ni inte förstått det än! Jag är 22 år, gift och min  man är från bosnien, som jag då! Jag gifte mig förra året 26 december, och älsk väntar fortfarande på uppehållstillstånd! Så vi får se vad som händer!

    Jag pluggar, bor i Jönköping men jag är annars från Skåne. Jönköping är inte direkt någon metropol men ifall större än det stället jag kommer ifrån!

    Jag är klar med skolan nu i juni vilket kommer vara rätt skönt, men då gäller det att hitta en ny bostad, och det gäller att fixa ett jobb så man inte bor ute på gatan! Inte för att det skulle vara första gången...men men, det är ett helt annat inlägg. Men jag ser inte mig själv som ett offer pga det, utan alla dom händelserna gjorde mig mycket starkare, och därför insåg jag att jag kan stå på mina egna ben, även om jag sitter och tvivlar på det för tillfället. Men jag har min stolthet och därför tänker jag inte krypa och be om hjälp, utan jag kommer att lösa det på ett eller annat sätt!

    Det enda jag har i sikte är att få älsk att komma hit, så vi kan starta vårt liv tillsammans!

    Jag har mina kompisar och dom ställer upp och det är rätt skönt att veta att man har någon här när älsk inte kan vara här!

    Usch...förlåt, men jag är på dåligt humör idag!

    Segt segt!

    Det är verkligen segt att komma igång!


    Plugg plugg plugg!

    Och kaffe!

    Sitter och photoshopar bilderna som ska in i presentationen. Mycket i min utbildning går ut på att photoshopa bilderna för att få dom att se realistiska ut som möjligt. Vilket kan vara rätt svårt eftersom bilderna är animerade från början. Så mycket går ut på rendering och efter renderingen att phostoshopa utan att sabba renderingen. Vilket inte är kul eftersom en rendering av en bild kan ta upp till 3-4 h att göra, speciellt om det är mycket detaljer.

    Usch!

    Jag har massa praktikgrejer kvar att göra vilket jag ska ta itu med idag! Sitter på golvet på en kudde vid mitt soffbord för jag har inget skrivbord! Men det är lika mysigt det!

    Puss


    Förresten, TV400

    Jag har TV400. Den kanalen måste vara den sämsta ever men den visar repriser och alla vet hur mycket jag älskar repriser av vissa serier! Men alltså att dom visar drygt 4 avsnitt av Jerry Springer dagligen det är sjukt! Och sen Cheaters! :D fast Jerry springer slår allt, men det programmet har tappat liksom stinget sen någon berätta för mig att allt var fejk.

    Egentligen kollar jag bara på det för att veta att det finns mer fucked up människor än mig där ute! Får mig att känna mig glad! I know, that aint good! BUT ANY WAYS!


    Morgon!

    Usch, jag skickade in en felanmälan till bovärden för handtaget på min dörr kommer typ ramla av. Så imorse hörde jag massa knackljud och jag bara hoppade upp, typ utan knappt några kläder på och insåg, FUCK! Dom är här för att fixa handtaget! Så istället för att ta på mig, rusar jag till dörren och kikar ut, men där finns ingen där! Kunde liksom ha fått en hjärtattack! Så jag tog på mig, och plockade undan allt skit i lägenheten. Jag lever på 21 kvadrat så det blir snabbt stökigt. Jag vek min nytvättade tvätt (tvättade i söndags)! Sprayade så att det ska lukta gott i lägenheten, moppade golvet! Nu ska jag bara diska och slänga soporna! Men först! KAFFE!

    Usch vad jag saknar min älskling ...:/


    Kvällsmat!

    Nu ska jag steka ägg IGEN!

    Önskelista


    A6

    Jag gick som en tönt runt på A6 i en timme! Hittade inget att köpa! Eller inget som jag hade lust till att köpa, men för någon dag sen så kollade jag runt på nätet och hittade massa inspiration??!!!

    Jag gick runt som en fjolla och tänkte, nej, jag har allt jag vill och behöver ha inför våren/sommaren. (Vilket är i för sig sant) Men vad hände med den bruden som var så shoppinggalen att hon inte kunde gå från stan utan åtminstone ett par nya strumpor???? Var tog hon vägen? Slösa byttes ut mot spara utan att jag ens märkte det.

    Kanske för att jag tänker på viktigare saker nu som var jag ska bo och hur jag ska lyckas betala mina räkningar???

    Hmm, jag ska göra en önskelista helt enkelt och sätta upp det som mål!

    Nedostajes mi bebo ♥


    Joksimovic, göteborg??

    FAN FAN FAN!

    Fick precis reda på att Joksimovic kommer till GBG (huvudstaden enligt mig)! 2 april tror jag att det var! Kan inte älsk komma nu nu nu! Så kan vi sticka dit? Zivcena är säkert på idén! Då kan hon släpa med sin man och sen kan vi dra ut ;) Så dissar vi männen och dansar som galna till vi inte pallar mer!? Vi kanske inte ska ta på oss skyhöga klackar denna gången??! Hmm...

    Detta tål att funderas på!


    Yacoubians hus

    Så heter boken som jag läser för tillfället! Jag har precis börjat läsa den, men början känns invecklad och komplicerad så jag funderar på att börja läsa om den från början, så jag hänger med. Jag förstod första kapitlet men sen dök massa andra karaktärer upp som jag inte förstår vem dom är.

    I alla fall ska den vara bra. Jag ville egentligen köpa den andra boken, Skönhetsskolan i Kabul, för att jag älskar böcker från den sidan av världen. Tycker att det är fascinerande och läsa om kvinnorna i dom länderna. Jag har läst hur många som helst bl. a. "Gud vill att du ska dö" "flyga drake" "Tusen strålande solar" "Ser mitt huvud tjockt ut i det här"...Älskar dom.

    Så om någon vet var man fortfarande kan köpa boken så skicka en kommentar och tipsa! Tydligen har dom dragit tillbaka boken :(


    Sex and the city!

    Jag älskar sex and the city! Det finns nog ingenting bättre än gamla repriser..

    Jag gillar att kvinnorna ställs inför pinsamma situationer och sen försöker ta sig ur...som t ex ta hem en kille till ett barn! Liksom, det är verklighet!

    Hmm, sitter och sakna älsk. Saknar verkligen hans kramar :/. Saknar hans röst och saknar att ha honom att prata med...men snart kommer han. Snart! ♥


    jag kommer inte lyckas

    Jag kommer inte lyckas att plugga idag, det är bara att inse! :/

    Dessutom håller jag på att somna, men om en timme ska jag iväg! Usch! MÅSTE DIT!

    Bestämt mig nu!

    Jag tar itu med plugget nu, så städar jag senare idag och bokar tvättid!

    Usch, hatar skriva rapporter :/ Om jag nu kan slita mig från TV-tittandet....


    Vad är kvar att göra då?

    Nu är det tråkiga kvar att göra. Plugga, städa o skaffa ny tvättid!

    Varför är det värsta alltid kvar? Jag måste sätta mig ner, stänga av allt för att kunna plugga...och jag vet att det inte kommer funka :/ Bara att inse redan nu och ge upp!


    För att ha så mycket att göra, så gör jag väldigt lite!

    Usch! Jag kom på att jag borde sätta fart och göra dom här sakerna! :/

    Har någon lust att göra dom åt mej kanske???

    Förresten, vet någon om man kan säga upp sin hemförsäkring?? Jag måste bli vuxen!

    Veckans To Do Lista!


    100322

    Hej svejs!

    Idag har jag massa ärende att springa o massa att plugga! Roligt roligt att ha något att göra!

    Puss

    Nej, godnatt på riktigt!

    Dags att sova och sluta hänga på youtube och lyssna på gamla merlin låtar!

    Puss!

    Zaboravila sam reci

    Pjesme su na naski jezik :D
    Nesto neobicno!

    Låtar efter midnatt




    Ana Masulovic - Nista Vise


    Vadå sömn?

    Är det bara jag som har problem med att sova? Älsklingen somnade för ett par timmar sedan..jag sitter i soffan och glor på tv som en idiot. Lyssnar på Ana Masulovics låt på repeat liksom. Varför finns det åtminstone inget vettigt på tv att glo på? Gud, snälla, jag ber dig nu, låt mig att bli trött.

    Jag har tillomed plockat undan allt som behövde plockas undan. Jag undrar om jag ska börja vika lakan? Men jag har inte strykjärn och jag hatar att sova i skrynkliga lakan.

    Jag ska sticka imorgon och säga upp vår lilla etta imorgon. Vi behöver något större från och med juni. Vi ska flytta. Så mycket att tänka på. Och skolan ja, jag måste ta itu med det.

    Försök kombinera äktenskap, flytt, skola och jobbsökande? Usch, FAAAAAAAAAAN! Jag har den jobbintervjun imorgon. Ska antingen skicka mail o säga att jag inte kommer eller så ska jag bara stänga av telefonen vid elva tiden imorgon?

    Jag var desperat efter jobb förra veckan, drabbades av panik eftersom juni närmar sig med stormsteg så jag sökte olika jobb. Insåg nog inte att det ena var ett säljjobb och jag hatar sånt. jag hatar att snacka i telefon med vänner, så varför skulle jag gilla snacka i telefon med främlingar??

    Usch, jag fegar ut där, jag vet att det är dålig stil!

    Usch, jag vill lägga mig bredvid älsk och bara krama om honom....men jag kan inte sova :/


    99 Frågor och svar om mig!

    1. Vad är klockan: 20,33
    2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Dina *******
    3. Smeknamn: Dinci, Dinka, Klinka, men älsk kallar mig för älskling =)
    4. Vad heter dina föräldrar: Spela roll?
    5. Antal ljus på din senaste tårta: 22 (fyllde år igår)
    6. Husdjur: Hatar djur helt allmänt, speciellt hundar
    7. Hårfärg: Ljusbrun
    8. Favoritfärg: Blått!
    9. Piericing: -
    10. Tatuering(ar): -
    11. Födelseland: Bosnien
    12. Bostadsort: Jönköping
    13. Nuvarande bostad: Min lilla etta!
    14. Har du varit kär: Självklart
    15. Har du varit i några andra världsdelar: Nej? Hatar resa :D
    16. Har du varit med om en bilkrasch: Japp! Jag blanda ihop gasen med bromsen :S
    17. 2 eller 4dörrar (på bilen): Har ingen bil för tillfället!
    18. Kaffe eller glass: Coffee-addict
    19. Snuttefilt eller kramdjur: Älsk!
    20. Antal syskon: En lillebrusha!
    21. Färg på strumporna: Ljusblåa
    22. Lyckotal: Äh?
    23  Favoritfilm: Jalla jalla!
    24. Favoritcitat ur en film:  Gillar inte kolla film...så kan inte sånt
    25. Bästa semestern: Kroatien!
    26. Favoritmat: Lax lax lax! Sushi!
    27. Bästa veckodagen: fredag
    28. Senaste låt du lyssnat på: Rihanna - Hard *ssoooo hard*
    29. Tandkräm: Collgate
    30. Favorit TV-program: Vänner!
    31. Favoritrestaurang: Libandeli!
    32. Favoritblommor: Orkidéer, rosor och solrosor!
    33. Tycker inte om: Negativa idioter
    34. Sport att titta på: Hatar sport
    35. Ögonfärg: Ljusbruna
    35. Senaste sjukhusvistelse: Ehm, 2-3 år sen, medfött hjärtfel
    38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Lila :/
    39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Fråga inte
    40. Vem/var är du om 10 år:  Fortfarande mig själv?
    41. Vem fick du senast e-mail från: E-kontakt. Jag är fan inte medlem på den sidan ens!
    42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej :D Vilket är konstigt i sig..
    43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: TOPSHOP!
    44. Vad gör du när du är uttråkad: Dricker kaffe!
    45. Fras/ord du använder (för) ofta: Jebiga
    46. Födelsedag: Mars
    47. Vad retar du dig på: Att jag fortfarande inte har köpt någon tandkräm :/
    48. Det bästa du vet: Pussas med älsk!
    49. Läggdags: Vardagar:  00-03
    50. Stjärntecken: Fisk
    51. V ärdefullaste ägodel: Min ring!
    52. Vad är klockan: 20,40
    53. Vad har du för kläder på dig just nu: Mjukisbrallor, linne och oversize kofta!
    54. Favoritland: Bosnien!
    55. Favoritfilmmusik: Balkan!
    56. Skostorlek: 36-37
    57. Fobi: insekter av alla slag!
    58. Favoritpålägg: Hatar mackor!
    59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Balkanbarnen
    60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Älsk....
    61. Bästa bok du läst: Brukar alltid vara den senaste: Flyga drake!
    62. Vad är du beroende av: Ehm? Kaffe!
    63. Favoritdjur: Hatar som sagt djur
    64. Gillar du snö: DÖD ÅT VINTER
    65. Favoritglass: Magnum mandel
    66. Vad la du dina sista pengar på:  Toaspray!
    67. Är du långsint: Japp
    68. Favoritgrupp/artist: Lepa brena! Halid beslic!
    69. Vilken är din bästa egenskap: Drivande och målinriktad
    70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att gå ner i vikt
    71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Nej
    72. Vad gör du i sommar: Är på stranden med älsk och solar...
    73. Mest intressanta stad du varit i: Göteborg7Stockholm
    74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Om jag hatar djur varför ska jag jmf mej med ett?
     75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Deras naiva sätt att se på livet...
    76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Min make???
    77. Favoritgodis: Allt som är surt
    78. Spelar du nåt instrument: Gitarr!
    79. Snyggaste kändisen: Inte så inne på kändisar
    80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Vet ej...:S
    81. Vilken film såg du på bio senast: Benjamin Button
    82. Senaste köpta skiva: Ehm, download!
    83. Roligaste konserten: Dino Merlin
    84. Bästa känslan: Vakna på morgonen bredvid älsk...
    85. Samlar du på något: Ja
     86. I sånt fall, vad:  Modetidningar
    87. Är du feminist:  Absolut inte
    88. Favoritminne: Dagen jag lärde känna älsk...
    89 Favoritskiva: Dino Merlins gamla
    90. Bästa kompis/ar: ÄLSK
    91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Stuck up!
    92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Håkan i programmet Håkans bar...
    93. Favoritlåt: Finns många
    95. Har du en mobiltelefon: Ja
    96. Vad är det vackraste som finns: Älsk på morgonen
    97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Bora bora!
    98. Är du homo- eller bisexuell: Nej
    99. Vad är klockan nu när du är klar: 20,48

    Respektera varandras olikheter

    Idag efter ett snack med bästa kompisen insåg jag varför jag inte kan jämföra mitt förhållande med någon annans längre. För det finns inget att jämföra med eftersom jag har ett äktenskap och inget förhållande.
    Det är något man inte inser förrän man befinner sig i ett sådant.

    Man måste inse att ens partner kommer begå misstag och dra små vita lögner, eftersom jag köper inte skitsnacket att vissa ALDRIG ljuger. Man måste acceptera partners fel och jobba på det samtidigt som man inte utger sig själv för att vara en ängel. För jag vet för det första alla mina fel och negativa sidor och för det andra så vet jag att jag måste jobba på dom.

    Det jag ville komma till är ett äktenskap är något större än ett förhållande (jag menar inte att man älskar varandra mer, även om vi älskar varandra mer än något annat), utan helt enkelt att det krävs så mycket mer jobb. Man kan inte göra slut för att det har dykt upp en gupp på vägg. Man kan inte vara långsint och man måste hela tiden sträva efter att komma på en gemensam lösning på konflikter och problem som kommer på vägen.

    När jag gifte mig visste jag att smekmånaden varar ungefär en månad och att saker och ting blir mer som rutiner. Man bråkar lite hit o dit för man är så pass olika personer, och detta gäller då honom och mig. Han är positiv, jag är negativt. Han dricker kaffe med mjölk, jag dricker svart. Han är en drömmare, jag är realistisk.

    Det är rätt skönt att jag faktiskt har insett det fyra månader senare. Eller jag har vetat om detta, jag har bara inte velat inse och erkänna det för mig själv.

    Ghost Whisperer...

    Alltså, är det bara jag som tycker att den serien är jobbig? jag fattar inte var fan hennes snubbe har tagit vägen liksom? En ande gick in i hans kropp? Alltså det är helt twisted liksom! Äsch, middag nu. Fattar inte det här ändå!

    Middag kl 21?!

    Okej, jag kan nog inte leva på korv och bröd, något tips på vad man kan äta??? 

    Söndag

    Haft en rätt skön dag!
    Jag har tvättat, varit i affären, fikat med bästa kompisen och snackat med älsk! Blir det bättre än så här? I dont think so! Kanske fixa lite mat nu...??

    Roliga skyltar!




    Äntligen en bild på mig!


    Fyller år!

    Idag fyller jag år!

    Bästa dagen påååååååå lääääänge!

    Gordon R och sömn!

    Ska lägga mig nu...upp tidigt imorgon! Hejdå skåne och hallå småland!

    Ska somna till Gordons röst..mysigt, inte så!

    Fläckvis håravfall

    Idag äntligen ringde min läkare efter en hel månad! Sjukt att det tar sån tid inom vården.
    Jag tror man kan hinna att avlida innan läkaren här får reda på resultatet från proverna, för att inse att det gick att rädda patienten.

    I alla fall så var alla mina prover okej. Jag har alla vitaminerna, helt onödigt att jag la ner 300 spänn på vitaminer. Jag har inte någon svampinfektion (låter döäckligt). Men jag har en sjukdom som Alopecia areata. Innebär att jag tappar fläckvis mitt hår lite olägligt då och då.

    Först sa hon till mig att det var totalt omöjligt att jag hade tappat håret över en natt. Men så var det alltså. Ena natten stod jag och platta håret, för att upptäcka att jag inte hade hår på vissa ställen. Smidigt va??

    Aja, det växer hårfjun nu typ. Värsta mesiga bebishåret har jag fått. Men det är positivt att det växer åtminstone!

    Om sex månader bör det vara normalt. Det roliga är att läkaren rekommenderade att jag skulle gå med i någon förening för sådana som har "sjukdomen". Alltså folk lider av AIDS, HIV och cancer. Jag dör fan inte av att inte ha hår på vissa ställen. Har jag håret uppsatt så märker man ingenting trots att man stirrar ihjäl sig på mitt huvud ;).

    Jag är tacksam för att jag tappa håret på ställen där jag kan dölja det. En annan positiv saken är juh den att jag har mindre hårväxt på andra ställen på kroppen ;)

    Zdravko Colic - Javi Se Javi Se


    FashionFashion! Gisele Bündchen


    To Do Lista


    Packat och klart!

    Så! Nu var det packat o klart! Jippi yeah!

    Två rullväskor och en datorväska senare är jag klar. Min handväska har jag levt utan i typ tre månader, vilket känns otroligt skumt. Men men....Bättre tider väntar!

    Mitt 21 år

    Mitt år som 21 åring.

    Det började rätt fint om jag minns rätt. Det började med middag på Chili Thai med ett par kompisar. Buffén där var överväldigande, om jag minns rätt. Jag skulle inte ha ätit innan det. En tjejkompis kom hem till mig och så drog vi det. Vi gick en runda till Waffies om det nu hette så och hamnade slut på Olearys! Okej, kanske inte ultimata stället att fira sin födelsedag men jag hatar att planera.

    Det var en skön dag helt enkelt.

    Vad hände mer då? Jo, Dino Merlin hände! Gud, jag tror jag umgicks med folk på den konserten som jag annars inte hade träffat. Men minnena därifrån! Det var nog den bästa konserten EVER! Tack S för att du övertygade mig att gå! Det bästa beslutet i mitt liv!

    Jag fick hjärtat krossat någongång innan sommaren också...Det var lite av en katastrof tiden innan sommaren. Både hos mig och tjejkompisarna. Alla fredagkvällar som började med film och pizza som slutade helt sjukt! Jag saknar dom tiderna, men jag får ta tag i tjejerna snart.

    Akademikvällarna och våra outfittar var sanslösa! Vad tänkte vi egentligen? :D Men det var väldigt kul det med! (Sitter och småler när ja g tänker tillbaka).

    Alla fikor och alla kaffepauser som vi tog...Jag tror vi krossade något rekord i kaffe drickande den tiden. Det var nog kaffet som höll och oss vid liv.

    Skolan höll i sig dessutom. Att få sociallivet och skolan att gå ihop var inte någon lätt match men det löste sig, för vill man som kan man.

    Sen kom sommaren, så kom Bosnien. Så kom pojkvännen. Jag ångrar inte en enda minut av sommaren. Bland dom bästa somrarna jag någonsin haft. Det var kul att inse att om man vill ha kul så är det fullt tillåtet!

    Sen åkte man hem, med en förlovning. Japp, snabba puckar det där! Så kom älsk till Sverige efter många om och men.  Han var här nästan fyra månader. Trots en hel del bråkar så inser jag nu efter att livet alltid inte är det enklaste. Speciellt inte när man är två totalt olika personer. Jag lärde mig att tålamod är den bästa vägen att gå, men samtidigt ska man stå för sina åsikter.

    December månad...Japp. Nobels efterfest! Stockholm IGEN! Det blev många resor till Stockholm den månaden, men det var värt att se hur Nobelpristagare blir fulla.

    Sen 26 december gifte jag mig med älsk! Jag visste att allt inte skulle bli perfekt redan då att det skulle bli bråk och tjafs mellan alla. Men jag hade beslutat mig redan då att jag skulle vänta ut stormen. För om det är en sak jag har lärt mig med åren, är att efter regn så kommer sol! Eller kanske moln, men det kommer sluta regna i alla fall!

    Så, det visade sig att jag hade rätt. Stormen kom, och den har inte bedarrat än, men som allt annat går det över. Men just nu ser jag inte riktigt ljuset i slutet av tunneln om man säger så.

    Men sammanfattningsvis, så har det var ett fantastiskt år!

    Och jag ser fram emot ett nytt år... ! Grattis till mig och grattis till dom andra som jag vet fyller år samma dag som jag gör!

     


    100318

    Imorgon åker jag hem! Ska bli så skönt att återvända. Jag har glömt att jag faktikst har ett liv där  uppe. Att jag har skapat ett hem där uppe.

    Det ska bli skönt att återvända till skolan och gå tillbaka till mina vanliga rutiner trots att jag alltid har varit emot att rutiner i mitt liv, eftersom jag har trott att livet kommer automatiskt bli tråkigt då. Men icke sa nicke. Nu lät jag som en 50-åring.

    På tal om år, så fyller jag år på fredag. Jag fyller..ehm, 18? Ja. Skojjar bara, jag fyller 22. Gud, tiden har gått snabbt sen man fyllde 20. Känns som om jag har typ sovit senaste två åren och vaknat upp i den mardrömmen som  jag befinner mig just i. Men jag står fast vid mitt beslut. Jag får väl växa upp och stå på mina egna ben. Jag har alltid varit rätt självständig men har jag lyckats skaffa mig en utbildning trots att jag har varit sjukt skoltrött senaste åren, så beror det endast på att jag varit motiverad.

    Jag tror att jag har glömt att det faktiskt folk som överlever utan någonsin hjälp.

    Visst, många blev tydligen sårade av mitt beslut, men det här är inte något jag kan vända min rygg till.

    Det som sårade mig mest var att jag fick höra att jag inte hade någon karaktär. Trots att jag vet att det inte  är sant, för det inte kommer från rätt person (en person som knappt känner mig egentligen), så tog jag inte åt mig så mycket.

    Jag skaffade skinn på näsan för länge sedan, för det tog mod att flytta 300 km som en 18åring. Det tog mod att slänga sig in i ett nytt liv utan någon, men det är sjukt hur mycket jag har fått tillbaka.

    Jönkan imorgon, och sista dagen då praktiken!


    Malmö C - Jönköping C

    Vad gör man inte för att få komma hem till sin etta i jönköping?

    Jo, det man gör är bokar en biljett till alvesta från malmö. Sen Alvesta - Jönköping. Sammanlagt 4,5 h.
    Men men, det andra alternativet var Swebus, 6 h. Malmö - Göteborg. Sen Göteborg - Jönköping.

    Jag valde det smidigare alternativet. Men inte gick det att boka sittplats. Ska jag stå upp i 4,5? Usch. Aja. Får sitta på väskan. Smidigt värre!

    Inhandla en bra pocket på centralen!

    22.00 kommer jag vara hemma! YES YES YES!

    100317

    Projekt Projekt Projekt! ÄNNU MER PROJEKT!

    100316

    Så, en lite enklare design utan massa widgets och grejer. Orka med sånt, för det gör jag verkligen inte.

    Nu har jag suttit och lekt med alla typer av koder i två timmar. Jag känner mig nördig. Usch. Nej.

    Praktik imorgon igen. Jag tackar för den snygga termosen! Den kommer att användas flitigt nu under våren! Längtar efter att sitta vid fönstret med en kaffe kopp i handen och titta ut.

    Jag tror jag såg knoppar i träden igår?! Eller var det bara önsketänkande? Kan det ha varit mycket väl.

    Nej, sängen nu!

    Höres imorgon!

    Pussen!

    Ny design!

    Förlåt att det går segt, men jag förenklar min blogg! Kör svart-vitt som protest mot vädret!


    //Puss Dina


    Internet is back!

    Nej nej. Sluta leta bland dödsannonserna. Jag har inte dött. Jag har bara inte haft internet.

    Jag insåg igår hur effektiv jag blir med mina projekt när jag inte har internet. Dom tar 2 timmar att göra. Annars tar det väl en vecka. Eller två. Usch. Skärpning!

    Hem på fredag!


    Heidi Montag

     

     

     


    Mitt favoritlinne EVER!

    Har ett sådant linne från JC, köpte det i slutet av våren, förra året. Gud, jag lider av abstinensbesvär. Har inte tagit på mig det i över 4 månader. VILL HA VÅR NU NU NU!

    Det linne och min korta jeansjacka. Ett par svarta leggins och högklackat! Lagom bra för en shopping en tur i stan en lördag! Sitta i solen med en glass i handen på piren...hmm, VÅR NU!


    Mangoshop.com





    //Mina favoritsaker från mangoshop.com//

    ShoeMania!



    StyleByStars






    Superfina sommaroutfits!


    100313

    -Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta.-

    //Dina

    RSS 2.0