Lovely

Livet är underbart!

Schüle

Sitter i skolan. Har ätit lunch med ms Zivcena och nu sitter här jag vid datorn och tradar. Älsk ringde och sa att han var i Malmö. Ms Zivcena dog av skratt när jag inte fatta vem som ringde. han bara...Gissa? Jag helt kall: Pa do sutra cu pogadaci, hos reci il nes? nemam ja vremena! hahah

Sen när jag fatta att det var han så jag bara: pa beeebååå, pa dje si ti menii bate dagiii?? då ville ms Zivcena rymma från mig! men icke sa nicke! I'll be waiting and watching u! haha :P

Dagens väder i Jönköping:
Sol
Hagel
Snö
Regn
Dimma.

Today!


Helt fånig, but i'm happy! ooooh happy daaay!


Seriöst nu

Jag sitter i min soffa, och jag vet inte vad jag ska göra. Fingrarna darrar. Jag vet att han är min man, men kom igen? Jag har känt mig singel sen jag kom hit. Vilket har underlättat en hel del! Helt jävla sjukt är det! Jag är överlycklig!

Jag vet att jag är äckligt positiv nu, vilket jag är allergisk mot. Men kom igen!? Det här är den bästa dagen på hela året, kan jag nog lätt säga. Jag skiter fullständigt i att det ser ut som det kommer snöa en meter ute idag. Jag skiter i att det är pisskallt, jag skiter i hur allt ser ut och hur allt är! Det enda som spelar någon roll är att han kommer ikväll. jag ska sitta fastlimmad vid telefonen och vänta på att han ska skriva eller ringa att han är i närheten av jönköping! I DONT CARE LIKSOM!

Jag och ms Zivcena ska hålla mig sysselsatta idag! Det bästa av allt annat, så är det faktiskt Ms Zivcena som har hållt upp mitt humör senaste månaden, sen jag kom tillbaka till Jönköping.

Helt sjukt. Jag har mycket att tacka den bruden för! Hon är verkligen ett stöd. Näääj, tjocktröja på, och stor fet sjal och sen till willys! Sen plocka undan, sen dra mig till skoooolllaaaaaaaaaan! :D ÄÄÄÄÄÄÄLSSSSSK

Morgenzii!

IKVÄLL KOMMER ÄÄÄÄÄÄÄLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSK!!!!!!!!!!!!!!!

Vet ni hur skönt det känns att jag faktiskt ska pussa min älsk ikväll? VET NI DET??!!! 7 januari var sista gången jag pussade honom!

Det har inte sjunkit in än. DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT! DO BOLA!

Jag ska till willys, handla massa mat. Sen ska jag göra mig i ordning! Nemogu majkemi ni opisati osjecaj! FUCK IT


Sömnigt

Efter att knappt ha sovit något i natt börjar jag bli riktigt sömnig. Jag har tvättat allt som ska tvättas men nu torkar det. Har tvättid till 23. Så jag får hoppas att något blir torrt i alla fall. Det luktar fräscht och mysigt här inne nu med nytvättade kuddar och annat roligt.

Imorgon kommer älsk. helt sjukt. Efter fyra månader får jag träffa honom. ja, bättre kan det inte bli. ms Zivcena var här en stund och vi snacka lite skit. Imorgon ska vi göra något kuligt! Vi får se vad som händer...usch, kan inte skiten torka. jag vill att det ska vara fredagkväll och att jag får pussa på älsk.

Jag ska köpa ljus imorgon. Påminn mig någon! Ska göra det riktigt mysigt. Något förslag på någon god mat som jag kan fixa imorgon? Så mycket att göra imorgon...Vadå raka benen? Aaaah....kan någon göra sånt skit åt mig och väcka mig igen när kl 19.30 och älsk är här? Snälla...någon?

Backenziiii!

Så, back from Skåneland!
Skrivit på kontraktet till nya lägenheten! Ska Dina-styla den! Tjejigt värre :D hahah..
Älsk kommer imorgon! Sitter på bussen på väg hit!
Det e lagom varmt i Jönkan.
Ms Zivcena kommer om en stund på kaffe.
Jag har städat klart.
Kan det bli bättre??

Slutstädenzi

Så sjukt mycket skit man kan samla på sig! Jag har gjort det mesta och förberett för en fortsättning på torsdag. Äntligen hittade jag ett ställe för speglerna. Usch, helt onödigt köp det där känner jag 2 år senare när jag inte har någon användning av dom.

Aja, sleep nu! Skåneland imorgon!
God natt

BikBok Fashion


Press pause!

Paus i städandet. Msn:a med älsk en stund och sen fortsätta!

Städenzi!

Jagenzi nu städenzi. Väldigt jobbenzi.

Bokat!

Nu har jag bokat biljett till imorgon, till skåne! Ska stanna MAX 24 timmar där. Kommer bli jobbigt som fan. Men vad ska man göra? Jag ska se till att hålla mig upptagen och tillbringa lite tid hos farmor. det är det bästa sättet att få tiden där att flyga förbi. Detta kommer att bli kul. Så jävla kul. Om jag slutar blogga under tiden jag är där så är det bara för att jag inte pallar med vissa saker.

Men tro mig, i'll be back on torsdag! Om inte imorgon kväll. Men torsdag morgon drar jag därifrån!!!!

Backenzi

Nu e jag tillbaka efter en skoldag! Lämnat in praktikrapporten och en annan uppgift vilket är rätt skönt! Nu ska jag leta efter biljett till Skåne *ångest*. Orka liksom! Men man måste.

Ska städa och röja undan här. Blåa stora påsar ska fram och jag ska slänga allt möjligt shit! Snart kommer han och jag är inte beredd.

Sist jag såg älsk var 7 jan. Sedan dess har jag levt celibat i min ensamhet. Det har varit rätt skönt på gott och ont. Nu måste man lära sig att anpassa sig och sina vanor efter någon annan. man måste lära sig kompromissa igen. Gud, vad ska jag göra med en hel människa?

Jag vet att det låter konstigt. Men när han var här så blev jag van att ha honom här. Sen försvann han i 4 månader, och nu är han tillbaka igen? Jag vet inte riktigt. Jag säger inte att jag tvekar eller ångrar mig, men det är något riktigt stort för jag var inte beredd att få tillbaka honom på en vecka! Usch, jag får ta itu med saker helt enkelt så kommer det kännas bättre.

Zumba ikväll igen kl 19.00

Home!

Ikväll. 19.00 TVÄTT
Innan dess -zumba med the girlz!


StyleOfTheDay



Guten morgen!

Jag måste sluta drömma fuckade saker hela tiden. Jag var uppe flera gånger i natt. Fick väcka älsk kl 03. Han är svårväckt. Men han är i Sarajevo nu och har lämnat över sitt pass. Så han får helt enkelt vänta till 14.00. Så på fredag syns vi!

Jag ska till skolan nu och ta itu med praktikrapport! Inte så kul! Aja...Vi hörs senare. Puss o hej!

Long time ago...



OLD PICTURES



Collage


Moj Dido

Idag är det 14 år sen min morfar gick bort. Det är 18 år sedan jag såg honom sist.
Krig ni vet.

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Det jag minns av honom är att han alltid var på min sida.

En gång..
Jag fick som vanligt utskällning av mamma. Morfar tog mig ut och så satt vi där på trappan. Han satt och rökte, jag satt och kollade på hur molnen rörde sig. Jag undrade hur och varför dom gjorde det. Jag undrade var dom tog vägen. Vilken form de hade. Jag undrade om människor försvinner som molnen gör. Redan då hade jag på känn att det var en av de sista gångerna jag skulle se min morfar och få vara med honom.

Min morfar var alkoholist. Men han var inte den jobbiga typen av alkoholist. Han hade alltid typ varit det, och det hade blivit en del av hans personlighet.

Jag minns att han gömde undan sina flaskor "u cumezu". Alla fick pengar till bajram av gammelmormor. Det spelade inte någon roll hur gammal du var, du fick pengar av henne. Men morfar fick ingenting. Han drack och det gillade inte hon. Hon torterade honom.

Hon bodde med honom och mormor. Hon brukade packa sina väskor och säga, nej, jag ska till min dotter! Så var han tvungen att ta henne dit med alla hennes väskor, för hon packade som om hon skulle flytta. Det gick två dagar, då ringer hon igen. Gammelmormor: "KOM OCH HÄMTA MIG!" Morfar hade inget val än att hämta henne.

Ibland kunde morfar bli riktigt full. Han fumlade in i trädgården och ramlade vid äppelträden precis utanför husdörren. Mormor och mamma och mostrarna hade inget annat val än att bära in honom. De bar in honom, och la honom på soffan.
Då öppnar han ögonen och säger: "Bas vam hvala sto ste me fino unjeli"... Det var hans grej. Som sagt, han var inte någon jobbig alkoholist, utan rolig. Han var sig själv trots att han drack. Det var nog därför jag har så god minnen av honom...

Men jag kommer aldrig glömma hans ansikte när han fick veta att hans son hade blivit en av de som hade fallit offer för kriget. Då blev han mänsklig.

I alla fall. Jag vill skänka det här inlägget till hans minne. Trots den korta tiden jag hade med dig, så finns du alltid i mitt hjärta.

Rahmetli Muharem Ajanovic.


ÄLSK

Nu ska jag snacka med min älskling. Köp aldrig en touchtelefon. dom fuckar sig rätt snabbt om ni skickar mkt sms!

NOT SO MUCH

Det blev ingen powerwalk utan vi dega hos Zivecna. Väldigt skönt för det blåser sjukt mkt ute....BAJS

VECKANS MUSIK!

Ms Zivcena är 20 min sen, så jag lägger upp denna veckans musik!

Mr. President - Coco Jambo


La Bouche - Be My Lover


Fun Factory - Doh Wah Diddy


Culture Beat - Rhythm is a dancer


Kaoma - Lambada


WORKOUT



Kolla inte på mina tapeter! I HATE THEM! Fucking lila...

LIKE ZUMBA

Det här är som zumba..se videon...förlåt att jag lider av nostalgitripp!


Zumba

Jag klarade 10 min av zumban av typ 1h och 20 min! Jag dog. Men det var ganska lätta röresler. Det bara bevisar att jag har världens sämsta kondition. Och det är inte positivt. Vad tycker ni? ska jag lösa mina problem med farsan? Hmm...Man måste börja i någon ände..undrar vilken ände som inte leder till en återvändsgränd?

PW

Nu ska vi powerwalka igen! Denna gång kl 16.00. Jag ska städa innan dess, nej har inte börjat än. Jag laddar ner pilates och zumba grejer här. Jag ska komma i form innan fredag :P Omöjligt, ja :P Ska jag pröva? Ja, det ska jag!

Städ!

Nu ska jag stääääda!
Och lyssnar på seljacki radio avaz! Men emellanåt kommer det någon bra låt!

Oooorka...

Var fan e sommaren?


Countdown!



Jutro je, juutroo je!

Jutro je, jutro je!
Kad te nema bolje da se nisam ni probudila!
Nema mjesta na jastuku koje nisam ljubila
Zeljo moja.....



God natt!

Sååå, dags att sova ut stormen, och det är verkligen storm i jönköping i natt! Så god natt allihop!

Jag förklarar krig!

Okej, nu e det officiellt, Jag har startat krig mellan adriatic och mediteran. dom tjafsar om vem som ska ha betalt. De bråkar inte med mej, dom bråkar med varandra. skit kul är det. jag säger till älsk att han väntar på busstationen och väntar på vilken buss som helst. hoppa på den som du ser först!

Mediteran VS Adriatic

Jag köpte biljett hos Mediteran fast det stod Adriatic på biljetten. Så får jag mail från Adriatic som undrar om jag vill ha biljetten. Så jag säger att jag redan har en. Så nu vetefan vad jag gör? Vilken bussjävel är det???

Skit som jag skänker eller slänger!

Jag börjar lite. Men innan jag flyttar så har jag ungefär 100 par skor jag behöver bli av med och massa oanvända kläder! Man kan inte längre öppna källardörren innan allting ramlar ut. Jag är duktigt på att köpa, men fastnar och har samma kläder på mig i perioder. Alltså frekvent använda kläder!



Använda: 2 gånger max. Hatar gjympadojjor! Finns inget värre. Men dom e sköna. 37:or!



Svarta skor med liten klack. Använda 2 gånger max. Har inte använt dom på typ 1,5 år. Dom står o dammar. Tror att dom är 37:or. Men känns som 38:or.



Jag vet inte riktigt varför jag vill bli av med denna. Jo, för den är storlek 40. Jag har 36 så den hänger typ på mig. Men den e grymt skön och så casual snygg på sommaren. Rekommenderar bälte till för att piffa upp!



Jag vet inte varför jag köpte den här. Köpte den för typ år sen, GT. Aldrig använt den. Den luktar ny. Hatar den dock! Så den skänkes!


Jag hatar sånt här, men ändå köper jag det! Usch usch! Så det skänkes direkt!


Älskar Marilyn! Men maken hatar den! Så efter ha kompromissat så får denna gå!

Såå, hojjta om ni vill ha något!


Fuck!

Glömde att jag skulle sälja massa saker. Jag är på väg. Hold on!

Who remembers??

Vem minns ms Dynamite?? :D Jag har senaste 24 timmarna lyssnat på NSync, 98 Degrees, Five. Gamla klassiker u know...!

Lyssna på denna där:
Ms Dynamite - It takes more


Maybe Adriatic

Alltså att beställa bussbiljett suger. Folk fattar inte vad effektivitet är. Hur svårt är det att svara på mail. Jag är typen som kör mail på allt. Jag får mail angående allt för jag hatar telefonsamtal. Folk glider från ämnet och vet inte vad dom har sagt och vad vi har bestämt. Så skicka mail folk!

Somebodys trash, maybe somebodys treasure!

Snart lägger jag upp saker som jag ska sälja! Rätt billiga saker. Dock får ni stå för frakten själva eller komma förbi och hämta det! Jag har öppet schema nästa vecka så det är bara dyka upp! Jag ska fota lite, sen kör vi hårt! Inget budande här inte, utan först till kvar gäller!


Boka biljett

Det här med att boka biljett! Det suger! Men jag kanske har fixat åtminstone en buss biljett på onsdag! Maybe, maybe not

Djuvec

På brist på idéer gör jag djuvec med ris. Kommer bli gott. Sällan ja gör bosnisk mat, alltså riktig bosnisk för jag är inte så duktig på det. Det blir mest sallader och pastarätter för min del. Och allt som innehåller potatis. Jag älskar potatis.

Potatismos.
Klyftpotatis.
Hasselbackpotatis.
Moussaka.
Potatissallad på bosniskt sätt.
Potatisgratäng.
Paprika med potatisfyllning.
Krompirusa.

Ja, allt med potatis, men krompiruuuusa...GUD VAD GOTT

The Hills




TV.nu

Detta ska jag klämma in dag medan jag tentapluggar och gör slutprojektet.

  • FAB 5 (Trean)
  • In Harm's way (Femman)
  • Mr Bean (Femman)
  • A mighty heart (Fyran)
  • NYC Prep (Sexan)
  • Simpsons (sexan)
  • Teen Mom (Mtv)
  • Peak season (mtv)
  • Jersey Shore (mtv)

Ja, vissa av dom går samtidigt. Men jag har en smidig boxer! Så det löser sig för det mesta! BTW, HILLS ÄR SNART TILLBAKA!


Näsblod

Jag är det svarta fåret i vår familj. Jag drabbas av allt. Jag lider av stress som har lett till att jag tappar mitt hår lite då och då. Jag har ett medfött hjärtfel. Jag har massa allergier mot det mesta. Jag vet. IT SUCKS! Men det har aldrig stoppat mig.

Men vet du vad som är fett jobbigt? När jag får näsblod mitt i natten och när jag inte märker det. Jag kommer inte dö av det, men VAD FAN! JAG TVÄTTADE NYSS MINA LAKAN! Det är fett orättvist att livet är konstant emot mig. Jag tvättade min matta, då jävla det spiller jag kaffe på den. Jag tvättar mina lakan, då får jag näsblod. Jag putsa mina fönster, då sket en fågel på dom. Det är bara en av många Guds sätt att säga till mig: "-Dina, det är inte meningen att du ska hålla på att städa..!"

#1





Funny things

Vad ska man käka idag? Vad som 'r över i skafferiet. Orka handla mat. Jag pallar inte. Speciellt när det är skit kallt ute.

It is more easy to be wise for others than for ourselves

Nej, ska ta och duscha nu. Ha liten spa kväll innan nio, för då ska jag snacka med älsk! Gulligt värre.

So suckin

Hatar denna dag på riktigt.

Fuck it. U pm!

Thinking


I'm thinking...trouble!

P.S. Kolla knullruffset...jos malo ce mi se poceti pusiti iz usiju

Tracibabe

Om folk hade skvallrat mindre, hade mitt liv varit så jävla mkt bättre. Jag måste verkligen lära mig att hålla käft och bara säga halvsanningar hela tiden. Kan denna dagen suga något mindre?


Spegel spegel på väggen där...

Vart ska jag göra av med min spegel grej då nu? Hmmm...jävla klistermärker, assvårt att få bort från dörren, 2 kvar av 16

Kniven i ryggen, och vrid!

Jag har bestämt mig. Som dom gör mot mig, ska jag göra mot dom. Sticka kniven i ryggen och vrida! Jag har insett att jag inte behöver förklara mig. Jag gör som jag vill. Ni kommer inte kunna pressa ut skitsnack från mig, så försök på någon annan.

fattar inte varför jag måste försvara mitt äktenskap till mina närmsta. men jag har insett, dom närmsta är dom värsta. Så jävla dålig stil bara av dom.

Nobody wants to be lonely.

Nobody wants to be lonely, tonight. Why dont let me love u?

Minns den låten. Jag stötte på den precis på spotify efter att ha lyssnat på C. Aguileras nya låt, som suger. Världens sämsta comeback liksom. Orka.


Klump i magen

Jag har fått en klump i magen. Måste jag åka ner till Skåne nästa vecka? Jag har undvikit det i en månad nu.

Skrubba!

Snart har jag skrubbat ner all tejp från dörren!

Är det lönt att putsa fönster när det förväntas regna aska ikväll?

Sve sto sam imao, tebi sam dao

Sve je to normalno kada se voli.

Min storstädning, och min flyttstädning. Jag ska typ flytta om 2 månader typ ur min älskade etta. Älskar verkligen denna lilla lägenhet. Vetefan varför. Det är 21 kvm. Det har varit min 21 kvm i 3 år. Shit has happened here! And good times...

Älskar den verkligen!

Jag måste minimera skadorna innan besiktningen. För det där kommer att bli dyrt...

Up and away!

Så, nu är jag vaken. Grattis till mig själv.
Efter att ha drömt att jag har sprungit mellan malmö och trelleborg och blivit riven av katter i ansiktet så är jag glad över att få vara vaken.

SMS - Kada se voli

SMS Samir Mujagic - Kada se voli

Jebi se

God natt.
Orka vara social.

Bildboom!


Hrenovke u kifli! :P Prava sam ja bosanska :P Eller inte


Jag ska få mens, så jag har lagat sjukt mkt mat senaste dagarna. Bl. a.potatis i alla former


Riktigt gott var detta! Kycklinglimpa med ostfyllning och potatisgratäng!



Min frukost imorgon! Kycklingfalukorv med senap/osttäcke och lösstekta ägg..och självklart senap&ketchup!


Conversen torkar i fönstret!



Jag på väg till skolan!



Jag i går när jag och ms Zivcena skulle träna!

Så, done med bildboom!

U PM!

Jesam effektivna u PM! Helt sjukt idag! Jag har påbörjat slutprojektet, jag har snackat i en halvtimme med min praktikhandledare. Fått liksom råd om jobb och grejer. Jag har gjort massooooor!

Welcome vår!

Nu är det vår för jag sitter och solar vid fönstret i bikini. I know..so me! Men jag tänker fan inte visa mig ute så här blek! HELL NO!

Jag är ledig såå vad skönt. Jag ska få massa gjort. Även praktiksaker och examensrapport och gamla uppgifter! Bra va?

PW

Powerwalkat med ms Zivcena. Eller hon skuttade med mig av glädje! Folk kolla på oss som två idioter. Kanske inte för att vi skutta. Men nog för att det är två bosnier som powerwalkar. Vi ska maxa nästa gång. Skaffa in gångstavar. Det vore en syn

Damn it!

Jag ska träna. Od dragost! :D
Damn it vad jag är inspirerad!

Ko ceka taj doceka

Idag hade jag ett missat samtal. Okänt. jag satt på föreläsningen och kunde inte svara, men jag hade på känn att det var migrationsverket. Du vet, vi kvinnor. Vi har ett sjätte sinne..eller e det ett sjunde?! I alla fall...

Jag kom hem. Ett brev hade ploppat in i brevlådan. Migrationsverket.

Jag öppnar, jag läser. Vi kan inte tyvärr bevilja ert uppehållstillstånd. Man ba? Eeeh....Klumpen i magen blir allt större. Jag läser vidare. Andra pappret.

Bla bla bla...
Därför beviljar vi er ansökan om uppehållstillstånd från 2010-04-12 till 2012-04-10!

Ett YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES slinker ut med allt jag orkar! Jag skickar sms till älsk! RING NU NU NU NU NU!

Han svarar: Han bara, hej älskling!
Jag: PACKA VÄSKORNA!
Han: Vad snackar du om?
Jag: PACKA NUUUUUUUUUUUUUU!
Han: Skojjaru du eller menar du allvar?!
Jag: *hoppar omkring av glädje*
Han: *det sjunker in, och han börjar skutta omkring med mig!

ÄLSK KAN VARA HÄR NÄSTA HELG! Underbar dag och på något sätt känner jag att allt, verkligen allt kan lösa sig! BRAAAAAAAAAAA!

Zzzz

Fett dåligt humör.
Sömn.
Nu.

Jebiga jarane

Jebiga jarane....ska fortsätta plugga nu :/

Fucked up!

Äntligen hemma efter en lååååång men skön dag! :D Önskar att flera skoldagar var så här. Eller skoldagar. Jag var med Ms Zivcena hela dagen! :P Men men...skola ändååå

Bitch, inlämnat!

Nu har jag lämnat in bitchuppgiften! Första gången jag gör något i tid! Woohoo!

Plugg!

Jag försöker göra inlämningsuppgifter! :/ segt värre.

dagens mål: lägga mig innan 23.

Be cool, stay in school

Skola hela dagen. Från kl 10.00 till 17.08. Ja, jag räknar minuterna.

Jag tog med mig mat till skolan idag. Matlåda! Aldrig gjort det tidigare typ. Vilket var rätt bra i för sig för jag glömde moneybooken (dvs plånboken) hemma. BAJS! Äsch. Ska leta reda på den nu, men först ska jag skrapa ihop en middag.

Funny

Kako se pravi sladoled
Veliki stomak xD
Klinac zajeb'o Dzerarda
Tom Kruz u filmu Troja - GREŠKA !
Srpski Google
Bosanske Mars cokoladice
Prodajem Sina


Zasto padamo na ispite!

Godina ima 365 dana za ucenje.

Kad uzmes da ima 52 nedelje, ostaje samo 313 dana.

Na ljeto otpada 50 dana jer je prevuce za rad, zato ostaje 263 dana.

Spavamo 8 sati dnevno u godini, kad se zbroji to je 122 dana, znaci ostaje nam 141 dana.

Nista neradimo 1 sat dnevno, to je 15 dana manje, preostaje nam 126 dana.

Svaki dan provedemo 2 sata na obrok i tako izgubimo 30 dana godisnje, preostalo nam je 96 dana.

Dnevno provedemo 1 sat na telefonu pricajuci, to nam oduzme 15 dana i ostalo nam je 81 dan.

Kao studenti radimo "extra" odprilike  35 dana u godini tako da smo ostali na 46 dana.

Uzmemo otprilike 40 dana godisnjeg i dosli smo na brojku 6.

Recimo da smo bolesni najmanje 3 dana, ostalo nam je samo 3 dana za ucenje.

Izadjemo li vani samo 2 puta, ostao je samo 1 dan.

Ali taj 1 dan, to nam je rodjendan...zato....


SRETNO VAM NA ISPITIMA!

Dzamijski Golubovi

Är det bara jag som är trött på dom här s k Dzamijski Golubovi? (Fick det uttrycket från en tjejkompis)

Med dom menar jag vår generation, bosnier, muslimer som spelar hyperreligiösa? Jag dör liksom!? Dom går från moské till moské. Alla har skaffat sig värsta bruden som spelar helig. En månad om året fastar dom. Resten av tiden super dom. Jag dör alltså!

De spelar heliga medan de snackar skit om allt o alla. Liksom, stå upp för din sak din idiot?! Deras grej: Vi går ut och visar oss i allmänheten. Våra brudar får inte snacka med någon, utan sitta inklämda i ett hörn hela vistelsen. Sen drar vi hem till någons källare och super ner oss till max.

Sen kommer ramadan. Då jävlar det går dom under jorden. Ja, dom är Guds barn liksom. Sen kommer bajram, då ordnar dom till en fest och super skallen av sig.

Resten av tiden sitter dom och snackar skit om oss mer normala bosnier. Jag var inne på någon bosnisk blogg grej där tre killar skriver. Jag dog av garv....!!! OMG! WHY O WHY skämma ut sig så där?

Jag står åtminstone upp för det jag gör och ja, visst har jag ångrat vissa av mina handlingar innan. Men aldrig har jag snackat skit om någon bosnier för att de inte lever på det "muslimska" sättet eller snackat allmänt skit om folk. Typ: du vet, hon var med han här o sen bytte hon kille nästa helg. Liksom good for her om hon pallar det?!

Näj, det e för sent för mig att bli irriterad, men jag blev det efter jag läste den satans bloggen.


Life is a zoo in a jungle

Jag känner att jag borde vara djup, men ingenting.
Kanske eftersom det är efter midnatt och jag egentligen borde sova. Där försvann mitt djupa jag.

Sto hocu da budem djup kad nemogu dalje od kafe?

I'm just a person trapped inside a woman's body.

Dick

Jag trodde inte folk menade allvar när dom sa att de hette dick i förnamn. tänk dig när dom åker till usa? hahaha..okej, min humör är inte den bästa men den e rätt skön :P fick mig själv att skratta!

Roligaste badkaret EVER!

Det här är en bild som jag print screena ur filmen! Världens rolugaste sett att bada. Snacka om det e varmt under fötterna!


Jävla jobbiga bölande

Alltså, filmen e skit bra. Men ungen sätt att böla är fan bara irriterande

Osama

Jag hatar deen här filmen. Jag hatar kolla film. Den e fan på arabiska vilket innebär at jag inte kan göra massa annat under tiden. Dessutom verkar den vara bra för jag sitter som på nålar. Fuck it. Andas

Fuck it

Här sitter jag och väntar på VLC eller vad det heter ska installeras. Ska kolla på någon Osama film. Eller så heter den. Vetefan om den hette så. Jag fastna. Jag har ätit som en gris idag. Och jag skojar inte. Min plan att plugga funka i drygt 30 min. Sen tröttna jag.

I know, I suck!

Jag ska fortsätta äta nu. Jag saknar bosnien. Så jag gjorde sånna där, kifle s hrenovkom unutra. Jag skojar inte alltså. Deg och jag igen! Men jag var pretty smart denna gång. Köpte färdig deg. Eller smördeg eller vad fan vad det heter. Det är bara rulla in korven i dom. Smörja med ägg. Lite salt...och stoppa in ugnen. Man ska tydligen inte steka dom som jag gjorde första gången. Ugnen funkar bäst!

Jag känner att jag kommer få min mens snart. Jag äter allt jag ser för tillfället.Jag är som en gravid kvinna innan jag får mens.

Jag idag!


F*tta

Jag har missat världens finaste väder! F*tta /%(/#&/"%T&! Så känner jag inför det. Mina converse torkar på fönsterbrädan i solen. Imorgon kör jag vårkläder! Oavsett vad som händer liksom! I dont care! Håller ni inte med?

Messed up

Det är verkligen messed up att jag sitter och pluggar på en söndag men jag har verkligen inget annat att göra än att plugga. så jag känner att jag lika bra kan ta itu med skolan eller hur? Jag är smart, ibland. inte ofta, men ibland

Fuck it

Jag känner att jag borde göra massa saker men jag orkar inte. Jag ska typ bädda sängen och försöka plugga därifrån! Men vi får se what happens! Fuck it liksom!

Shut up!

Shut up! Jag är klar med tvätten! Alltså låten shut up! :P BEP och jag!

BAJS SKIT!

Katastrof i tvättstugan! SKUM ÖVERALLT! Jag kan ha blandat ihop mitt flytande tvättmedel med flytande tvål. SKUM ÖVERALLT! FUUUUUUUUUUUUUUUUUCK! Ska försöka reda ut röra nu....minns när jag sa att jag hatar att tvätta? Kanske för att jag alltid klantar till mig och katastrofer händer varje gång jag tvättar!

Sheeet

Vad är det med killar och uttrycket sheeet. Jag o en tjejkompis snacka om det, så ringde en kompis mig. Vartannat ord var sheeeeeet, shet shet sheeeeeeeeeeeeet!
Liksom WTF?! Sheeeet!

Matherfacker.

Okej! Behövde inte bitchslappa någon matherfacker nere i tvättstugan! Hon var borta. Träffade najsiga brudar i hissen! Tydligen har jag trevliga och pratsamma brudar i trappan! SKÖNT! I'm not alone!

Kan man tvätta converse?

Firefox

Jag ber om ursäkt till er som försöker läsa min blogg från firefox. Av någon anledning funkar inte det och jag vet inte varför! Ska försöka fixa det!

Bitch!

Det här är inte min vecka! Jag gick ner för att tvätta nu och jag kom ner till tvättstugan och självklart har någon människa fått för sig att det är okej att torka på någon annans tvättid, men varför alltid min? Det är liksom skit svårt att hitta en vettig tid att tvätta på, och jag tvättar så sällan som jag bara kan, men så blir jag utsatt för sånt här? Och förlåt, men det e fan inte rätt bara! Är hon inte ute ur tvättstugan när min tvätt ska torkas kommer jag fan torka henne! VINDTORKA s jednom pleskom!

Inhandlat mat!

När jag käkar ute: 1000 spänn i veckan!
När jag tillagar maten hemma: 170 kr!

VAd ska jag göra i fortsättningen?

Hemmafru

Ska tvätta idag! sen klockan 11 har jag försökt röra mig ur soffan, men sen den formas efter min röv så orkar jag inte. Den är bara för skön liksom!

Väntar på att älsk ska komma in! Eller tydligen exmaken enligt vissa :S Det värsta i allt detta är, varför snacka inte folk skit när det gick dåligt?

Usch, nej. Och jag håller på att avkalka allting här hemma. Och jag gjorde tahrana till frukost/lunch/middag. Det är typ av en bosnisk soppa. Typ degsmulor som man torkar o kokar upp till soppa. Sjukt gott om man har ajvar när man kokar upp den. Och sen en klick creme fraiche i medan man äter. Jag har blivit en bosnisk hemmafru. Skott i pannen typ!

God natt på riktigt!

God natt på riktigt! allt jag ville säga :P

Dont play with fire

Det enda jag har är att säga, lek inte unge med elden för du vet inte vem jag är och vad jag kan göra. Speciellt när du försöker snacka skit om något som är något heligt för mig. Lek inte med elden med dina lögner, för som vi bosnier säger "U lazi su kratke noge" a tvoje ce biti jos krace uskoro.

Min mans fd fick för sig att sprida runt lite lögner fick jag reda på idag. Barnsliga lekar, som jag inte borde lägga en tanke åt egentligen. Men tydligen har det spritt runt sig på stan rejält. Och tro mej, jag tänker inte hålla käft om detta.

Jag har tagit smällar och jag har varit the bigger person, men i helvete heller denna gång! Jag kommer få tag på dig, och du kommer få äta upp dina ord. Snacka skit om skitsaker bryr jag mig inte det minsta om. Men försök snacka skit om mitt äktenskap, då kommer du få äta upp mer än bara dina ord.

Jag tycker synd om henne. Jag är en väldigt snäll människa, men trampa inte på mina tår. För du kommer bli ihjältrampad av mig. Och tro mig, payback is a bitch! Du lekte med elden, och fick ett fucking inferno!


Sleeep!

Nu är det dags att krypa till sängs! Snart är det lördag! Skön dag helt enkelt! Nu lät jag så äckligt positiv, men jag försöker övertyga mig själv att det är bättre att vara positiv än negativ!

Kommer inte funka i längden, i know! I alla fall...god natt!


Skönt med sol!

Hmm, det e sol ute men det är svinkallt! Nu har jag lyssnat på cp musik halva dagen. Typ Mel C. Kul va? Nej, didn't so either! Ms Zivcenas fel det där.

Vet du vad som mer hände? Jag trodde jag tvättade nu kl 19. Jag gick ner. Jag kommer inte in i den förbannade tvättstugan. Jag försöker förstå mig på den där digitala bokningstavla. Liksom, jag faaaaaaaaattar noll på den! Jag inser att jag har bokat imorgon kl 19. Okej tänker jag. Inget mer än det, inte som jag ska ut imorgon direkt. Plötsligt börjar tavla att tjuta som in i helvete! Jävla helveteskap! Djävulens produkt det där. Jag kollar vad som är fel på den. Japp, vad händer då? Jo, den bokar in mig på alla tvättiderna nästa vecka. Då menar jag varenda än! Snacka om att folk kommer börja knacka på min dörr....Bara så ni vet. I'm not home

Officiellt!

Nu är det officiellt att jag kommer från en totalt skruvad familj! VERKLIGEN! Folk frågar mig ibland, Dina, varför dampar du? Varför är du inte normal? Svaren är många. Jag är bosnier, jag är brud som lider av PMS för det mesta och jag har sådana gener!
Nu har det officiellt bekräftas. Jag borde gråta och vara ledsen, men det känns skönt att veta att jag inte är den enda.

Man tror att folk är så jävla ärliga och normala, och att de aldrig gör något. Men den du minst anar det, har något fuffens för sig. U dont wanna know what I know.

Solo eller So low?

Jag verkar ha fattat det äntligen hur jag ska göra! Solooooo!

Konfronation

Konfrontationer är något som jag hatar mer än livet. Som dom flesta så bråkar jag ofta med mina föräldrar. Nackdelen med mina är att vi inte har någon utväg från det senaste som har hänt. Dom kan inte acceptera mina val i livet, som jag inte kan acceptera att bli trampad på.

Jag önskar att de kunde ringa och fråga hur jag mår, vad jag gör istället för att bråka med mig. Jag önskar att det var annorlunda. Dagens samtal gjorde mig ledsen, upprörd och frustrerad. Men under hela samtalet var jag mållös.

Jag är 22 år. Jag kommer att klara mig genom livet på ett eller annat sätt. Jag önskar att de lät mig leva på mitt sätt, och sluta tvinga mig på deras sätt. Jag hatar att vara instängd i den här lådan som blir allt mindre och mindre. Det är så synd om alla andra, det är så tragiskt att alla andra mår så himla dåligt. Varför kan inte förstå vad jag går genom? Det är mitt liv det handlar om. Men nej, det är så synd om alla andra.

Det är jag som lider av stress vilket har lätt till enorma håravfall. Det är jag som är själv och instängd med mina tankar. Jag behöver en paus känner jag. Som jag skrev igår, så behöver jag lista ut mina styrkor.

Nej, jag gör inte alltid dom rätta valen och jag tar inte alltid dom bästa besluten. Men jag gör det som jag tycker är rätt. Det jag kan känna är att ingen förstår. Ingen kan sätta sig i min position.

Det är lätt att skylla på S. Jag försvarar inte hans misstag på något sätt, men jag låter inte honom styra mitt liv. Jag önskar att jag kunde förändra. Men när ska jag få modet att förändra?

If i dont care

Om jag slutar byr mig så kanske det känns bättre. Det kanske känns som om jag akna ndas igenn. Trycket i bröstet kanske lättar. Tårarna samlas i ögonen och jag önskar att jag kunde motverka dom. Jag önskar att jag hade dig. Men jag känner hur du glider långsamt genom mina fingrar. Hur nära jag är att släppa taget om dig. För jag vet inte hur länge jag kan stå ut. Hur länge jag kan andas medan jag är intryckt i ett hörn.

Det känns som väggarna närmar sig och att jag känner mig mer o mer instängd. Jag saknar ditt stöd, jag önskar att du förstod. Jag önskar att du var du. Att du blev den som jag behöver så mycket. Jag önskar att jag kunde ta tillbaka det. Jag önskar att det var som innan. Jag önskar att det var som det brukade vara. Jag önskar att det ska förändras. Jag önskar att det ska bli bättre. Jag önskar att jag kunde bli bättre. Jag önskar att du älskade mig.

Better days

Jag måste inse att jag för tillfället är ensam och att jag inte kommer runt. Jag måste inse att allt handla rom att kunna vara med sina egna tankar men samtidigt överleva. Jag måste inse att han inte kan stötta mig och att jag måste hitta mina starka sidor för att klara av den här perioden själv. Jag måste stå på mina egna två ben och klura ut. Men sanningen är den att jag är trött på att klura. Så jag har nästan bestämt mig för att sluta klura, och bara leva. Men bara nästan. Jag vet att jag har svårt för det där med kontroll men varför kan jag inte bara lägga fokuset på mina starka sidor? Varför ser jag bara det negativa. Varför kan jag inte överleva själv.

Jag är gift men det känns som om jag lever själv i mitt äktenskap och säger jag något, kommer någon att bli sur och arg och ledsen. Det sistnämnda knappast. Jag önskar att jag kunde vara mig själv och vara ärlig mot själv. Varför har jag slutat gråta när jag är ledsen? Varför har jag tapat bort mig själv? Vad hände med den tjejen som kunde stå på sina egna ben utan någon? jag kan lyckas om jag hade haft förtroendet. Men mitt förtroende har försvunnit på grund av alla slag och lekar som jag får tåla. Jag önskar att jag kunde säga stopp och vara mig själv. Allt jag vet att jag får ont i hjärtat när jag tänker på att vara mig själv. Man kaske ska acceptera det här nya jaget som inte har så mycket att säga. Som inte längre har några åsikter. Men samtidigt är jag rädd för att förlora. Jag är rädd för att förlora människan jag älskar. Jag har problem med förtroendet för andra. I princip alla, inklusive min egen man. Alla små taggar som finns börjar att göra ont, därför har jag inte varit helt ärlig här heller. Jag satt och undrade varför jag inte hade någt att skriva. Jo, för att jag låser allting djupt inom mig och jag samlar på allt. Och till slut kommer allting att explodera. Jag kan inte längre acceptera att jag ställer upp för andra men när jag behöver stöd så finns inte stödet där. Det är det som sårar att jag konstant hamnar långt ner på allas lista och jag är inte någons prioritering.
Jag vet att man inte ska gräva ner sig och tänka så här, men förlåt för at jag känner det. Det är lättare att skriva av sig helt enkelt. Det här är nog första gången på länge som jag är ärlig. Jag försöker sätta upp den där fina fasaden och säga att jag är lycklig, men när jag lägger mig så är jag inte det. Jag försöker ockuppera mig själv med idiotiska saker som egentligen inte har någon betydelse. De gör nytta för stunden men sen är jags jälv igen och inser det. Och det börjar göra ont. Jag vet inte längre var jag ska vända mig eller vad jag ska göra. Jag har länge hoppats på att allt ska försvinna och att allt ska bli bra, men det blir inte bättre.

Jag är inte van att känna mig så här ignorerad och oälskad som jag gör. Jag känner mig trampad på som om jag vore en dörrmatta. Jag minns inte längre hur det känns att älska eller vad kärlek är. Jag kanske bara skriver detta för stunden men jag måste erkänna. Älskad, det är det sista jag känner mig för tillfället. Jag vet inte hur jag ska reparera alla skadorna och gå tillbaka och inte trampa över gränserna. Vad hände med mitt förtroende för mig själv och vad hände med mitt förtroende för honom? Jag kan inte längre lita på att han är där för mig, för det är han inte. han verkar inte kunna förstå hur jobbigt dte är och hur liten och oönskad jag känner mig. jag önskr att han slapp känna så här, för det är inte skönt. Ens huvud vill bara explodera.

Jag gjorde en tankekarta där jag skrve avd som var positivt och negativ. alla ämnen. Jag insåg det finns inte för många positiva saker med honom just nu. Det känns plastigt och fejkat. Jag vet inte vad osm hände med vår kärlek och min tro i kärlek. allt jag vet är att jag inte kan hålla inne med det längre. jag vill inte bli en del av statistiken men jag är osäker. kanske för att jag har varit ensam så här länge att jag har glömt hur det känns. jag vet inte om jag vill ha honom här längre. jag vet inte. det e allt jag vill säga. att jag inte vet.

Springa!

Ska ut o springa idag! Kommer bli skönt efter massa frusteration med projektet som jag inte tycks komma i underfund med!

12.18

Jag känner mig inspirerad! Jag ska göra massa idag har jag tänkt! Livet känns bättre efter att man har svarat på massa tråkiga mail! Eller mail som skapar ångest! Eller hur!? Nää, städa och sen projekt projekt projekt!

Paaaoow paaaoow booooom!



Så här såg det ut då jag städade förra veckan. När jag började städa såg det inte så här, men som kom jag igång, o sen jebiga. Jag plocka fram allt! Sjukt, jag veeet! Men det e ordning o reda nu

Tentatips!

5 tips – så fixar du tentan!
1. Börja i tid! Det går inte att läsa in allt natten innan.
2. Du behöver inte läsa allt. Stryk partier som upprepas i kursböckerna.
3. Gör en studieplan – sista veckan innan tentan ska användas till att repetera vad du lärt dig, inget annat.
4. Se till att fråga lärarna om det något du inte förstår inför tentan.
5. Stäng av datorn och mobilen. Se till att kunna pliugga ostört

Källa: Även denna gång metro.se

1. Det går det fan visst! Skojjaru med mig? Koffeinpiller, kaffe och massa socker! Du kommer bli hyperaktiva. Det gäller bara att rikta energin åt rätt håll.

2. Stryk under?


Så här stryker jag under. Härjar hej vilt!  Lika bra att läsa utan att stryka under.

3. Jag har en plan. It's called a No-Plan

4. Vi har inga lärare, vi har gästföreläsare som egentligen är försäljare.

5. Är du galen? Min mobil är min andra halva!

Gårdagens Horoskop

Fiskarna
Tecknen råder dig att kont-rollera något speciellt en extra gång för und-vikande av onödiga misstag.

Källa: Metro självklart! Jag som student har fan inte råd att läga ut pengar på onödiga preme..något. jag kan inte det ordet. premuneration prenumeration? Något sånt? VEM FAN KOM PÅ DET ORDET?!

Jag läser alltid gårdagens horoskop för att se om det stämmer. Innan var jag helt inne på det där med horoskop, och jag kunde sabba min egen dag för att horoskopet skulle stämma. Korkat men sant. Ludost, mladost jebiga!
Så jag vände på steken och nu läser jag gårdagens för att se hur bra det stämmer. Hos mig handlar horoskopet antingen om att jag ska akta mig för misstag eller ekonomi. Liksom, tell me something new? Ekonomi behöver jag inte oroa mig för. Jag har inga pengar.

Biatch

Jag är en bitch irl. Eller jag uppfattas som det, så jag fattar inte varför jag inte bitchar på min blogg lika mycket utan jag väljer ut mina ord noggrannt och försöker hålla ner på svordomarna, men det slinker ut en och annan då och då. Kanske för jag svär på bosniska eftersom i mitt huvud upplevs det som mer effektfullt.

Det är mer effektfullt. När jag säger idi u pm så fattar personen direkt, eller så kan man använda det på skoj. Jebiga är ett annat ord som man använder frekvent. Jag tror dom borde lägga upp en bild på mig bredvid det ordet. Jag misshandlar det. Allt är verkligen jebiga för det mesta!

Odjebi är lika misshandlat som jebiga, men har i princip samma betydelse men riktas mot en person istället. Jag är väl insatt i mina svordomar för de slinkar ut.

Under dagens redovisning: Jag tror jag började hälften av meningarna med Maa.... Det är som Ehh..Men det är Maa.. O sen när jag tappa mina papper så slank det ut ett "jebi se vala" och lyssnarna satt o lyssnade intensivt. Tur det bara var svenskar där, hade brutit ut i skratt om det var en bosnier där. Jag insåg det nyss. Jag är den enda bosniern i min klass. Jag tror jag är den enda blatten i min klass. Eller blatte som inte är försvenskad. Jag snackar hejvilt med alla :D, like i give a shit liksom?

Uh, jebi se, stade muzika.

Mjuzik 100407

Emina Jahovic - Nemilo


Severina - Lola


Alen Ademovic - Kruska


Seka Aleksic - Dva srca na zidu



Dagens låt

Zeljko Joksimovic - Libero


//lako je voleti kao sav normalan svet,
lako je ziveti zivot napamet...
znas ti dobro
od tebe sam video//

Sleepytime

Dags att sova! Ja, ska lägga mig nu vilket är rätt ovanligt för mig, men jag känner att dagen var rätt misslyckat efter min geniala idé att vara uppe hela natten och sen befinns mig i skolan 8 imorse och redovisa. Jag tror jag blundade och att mina ögon rullade ofrivilligt på föreläsningen på eftermiddagen.

Jag är ledig imorgon vilket är positivt! Jag har äntligen sagt upp min internet och tv så jag har åstadkommit lite idag. Men imorgon ska jag ta tag i lägenheten och jobbet. Skit, imorgon har halva veckan redan gått. Jag kanske ska in till stan och vandra? Maybe!

Vi får se... Sleep tight dudes and dudettes!

hmmm

jag har vaknat, jag e inte pigg o jag e på dåligt humör....blääääääääääääääääääääääh

Hemma!

Vadå sova? Sova? Sömn? Sta je to?

Jag har inte sovit hela natten, jag flippade totalt ut på redovisningen men dom verkade gilla den för jag stod o småskratta åt mina idiotiska fel men men! Jag har lämnat in analysen vilket är rätt bra, och jag hann tentaplugga. Sova nu då kanske? ska ge det ett försök!

Vaken!

Ja, jag är fortfarande vaken. Kommer jag sova? nej? Ska jag redovisa imorgon? ja. Kommer det gå bra? Återstår att se

We meet again

Mina tankar:

jag måste göra redovisnings shitet, jag måste göra klart andra skolgrejer. massa ärenden imorgon. men jag sitter men min röv i min soffa. Man märker var jag sitter i soffan. Där den har sjunkit in. Jag låter ingen annan sitta där. mitt ställe. det är numera format efter min röv. som sån memorykudde liksom.

Jebo majku, vad jag är irriterad på fjärilarna i magen. Det beror mer på allt kaffe som jag klämmer in i mig. Ja, jag klämmer in kaffe in i mig. Jag sitter mitt i en röra. Fan, jag kommer inte lägga mig förrän sent och jag ska vara i skolan klockan åtta. Vem fan bokar föreläsning klockan åtta? Till och med gud sover då för fän. Jävla helvet, u PM! *förlåt mamma för jag svär ali stvarno u PM!".

Jag pallar inte. Snälla... Moram ovo sranje uraditi.

Skott i pannan, snälla!

Redovisning nu!

Nu ska jag göra min redovisning! Mitt i natten, jag vet. Smidigt, NOT! Tyck synd om mig snälla

Redovisningstips?

Vi ska redovisa om ett valfritt ämne imorgon i fem minuter, med en presentation. Vi får snacka om vad fan vi vill, sååå ja, inga begränsningar. Vad ska jag snacka om? skicka gärna förslag

Äntligen har jag fattat det!

Ett bra råd: Du kan bara rå över dina egna val, så sluta oroa dig över andras!

Uttråkad!

Jag är fett uttråkad och jag hatar påsk! Allt har stängt! Det är inte jul liksom! Jag måste börja på min redovisning snart men tycker att det är roligare att tentaplugga! Men vi får se vad som händer! Hmmm! Jag kommer hinna klart innan imorgon, för det är ett måste

Willys!

Jag ska till willys sen typ plugga! det är min plan i alla fall, jävl fjärilar i magen

Låtar

Pjesma o Bosni

Soulja Boy - Kiss me thru the phone

Justin Timberlake & Jamie Foxx - Winners

Timbaland feat Katy Perry - If we ever meet again

Ilahije i kaside

Okej, inget jag normalt brukar lyssna på, men jag youtubade runt och jag kom över den här låten och jag rös. Jag fick gåshud verkligen. Det är något med deras röst och sista versen där höll jag på att gråta. kanske för att jag är känslomässigt ostabil för tillfället..men men! Lyssna på den i alla fall

Ti si vjetar, ja sam plamen


TI SI VJETAR, JA SAM PLAMEN
DRHTIM NA SVOME *ČIRAKU
DA NE HUJIŠ NEPRESTANO
BILA BIH U VJEČNOM MRAKU!

 

TI SI VJETAR, JA SAM PLAMEN
I DA NIJE DAŠKA TVOGA
NEBI BILO NI *ADEMA
NI ČAROBNOG *ALEMA!

 

TI SI VJETAR, JA SAM PLAMEN
JEDNA KAP SA NEBA KANE
UGASI ME, PROBUDI ME,
JA OŽIVIM KAD NESTANEM


Skolnörd

Just nu gör jag mat och ska senare förbereda mig inför morgondagens redovisning, men först tänka jag skriva av mig lite. jag har typ fjärilar i magen, men jag vet inte varför. kanske pga av allt kaffe som jag fick i mig imorse. Kan inte fatta att klockan redan över någon minut över fyra. Det känns som dagarna flyger iväg när man är ledig, men tro det eller ej, så ser jag fram emot en ny vecka i skolan. Det kan bli liksom kul! jag vet, jag har blivit en skolnörd.

Uppdatering!

Förlåt för världens sämsta uppdatering, jag är inte värst duktig på det här! Jag vakna, drack kaffe, snacka med älsk tog på mig och drog till skolan! Tro det eller ej, jag satt där i två effektiva timmar. jag måste dit imorgon igen eftersom jag har redovisning på tisdag direkt på morgonen. Just nu sitter jag o gör inte så värst mycket. Jag väntar på att älsk ska komma in på msn så vi får snacka, men inte mer än så? Vad har jag käkat idag? En liten påse chips, men jag orkar inte mer något! Nej, jag lider inte av ätstörningar, utan jag är världens sämsta på att känna hunger, vilket kan vara rätt bra eftersom Beach 2010 närmar sig med stormsteg. Hmm...

jag provade min nya bikini igår, den satt bra och jag insåg att jag älskar mina kurvor. Alltså kurvor på svenska, sluta skratta bosnier!

Såå...vad händer mer? Jo, lite mer kaffe skadar aldrig.

God morgon!

Har snackat med älsk nu, så jag ska iväg till skolan och skriva ut litteratur! Jag ska vara duktig idag! Först ska jag ta på mig, dricka klart mitt kaffe sen ut! Bra va?

Gotta love sundays!

Lördag

Det har varit lördag hela dagen och jag börjar känna mig smått uttråkad, kanske för att jag inte gjort ett skit hela dagen, men vad ska jag göra? har ingen lust att göra något när älsk inte är här! Det är inte kul liksom!

Jag käkade precis potatismos med fisk och citronsås! Så gott. Det krävs väldigt lite för att få mig nöjd, men jag är sjukt sugen på sushi! Jag har verkligen börja älska sushi men utan wasabi. hatar wasbi. För starkt för och dessutom har den en äcklig grön nyans av något slag. Men lax i alla former är sjukt gott! Kanske ska ta och bjuda mig själv ut på en najsig lunch på Johans med en rökt lax-sallad! Hmmm...ssåååå gottt

Middag!

Det kanske är dags att göra lite mat som inte består av mackor! Men det hade varit gott med fisk så man kanske gör fisk! Jooo, här ska det stekas fisk! Någon som vill vara med???

Våren är här!

Jag mår tusen gånger bättre när jag är ute i solen! Jag älssssskar sol! Dagen kan inte bli bättre liksom! Vad ska ni göra idag då? Jag ska ladda ner lite ny musik och dra mig ut i solen och njuta lite! Önskar att älsklingen är här så vi kan vara tillsammans, men men...snart kommer han! Önskar att jag visste när han ska komma.

Uppe!

Sååå, nu har jag snackat med älsk på morgonen igen! Finns ingen bättre känsla än att han väcker en och så dricker man kaffe tillsammans och pladdrar... SÅÅ BÄST

Älsk

Så snackat med älsk i typ 5 timmar :D Skönt, vi bråka och gjorde upp! :D hahaha...jag vet. Skriver mer imorgon!

Önskar jag kunde lägga mig bredvid han nu och somna..men men. snart så!

God natt!

Äntligen klar!

Så nu fixar jag mat. Klockan är fem och jag har inte ätit något hela dagen! Hmmm...Smidigt? Nej..men men! Nu är det dags. Jag börjar oroa mig över hur mucket jag kommer betala för alla skadorna som finns i lägenheten...Fuck. Detta kommer att bli dyrt känner jag. Ska ringa vätterhem och fråga.

Nästan klar!

Nu ska jag slänga soporna, moppa golvet o diska lite! Sen är klar! ÄNTLIGEN! Ska inte städa på vääääldigt länge, men jag behövde bli av med lite saker, speciellt i hallen där jag inte har ens rum att hänga jackan. Kanske för att jag har världens minsta hall men ändå! Man får vara lite innovativ om man bor på 21 kvm!

Makeover!

Jag kör en makeover här hemma! Jag jag sitter mitt i en röra, men men..Jag fotar så visar jag senare! Det kommer bli mysigare, vilket är rätt bra för jag känner mej ensam lite...! Det regnar ute men samtidigt är det sol. Vilket kan vara mysig lite så här. Jag älskar höra regnet hur dte slår mot mina fönster! Något avslappnande med det! Jag lovar att ta foton och lägga upp! Batteriet till kamerna laddas så det kan dröja lite! Hmm...snart så återkommer jag!

God morgon!

Allt bra med Er? Jag gick upp rätt sent så jag sitter och glor på sjunde himlen nu! Jag dricker kaffe sen ska jag plugga och fixa mat o städa! Sååå, det blir mycket plugg nu i helgen!
Ska vara duktig helt enkelt.

Spyr på SD!

Nu är dom människorna i farten igen! Jag lovar att jag ska gå in på deras hemsida och fylla i deras intresseanmälan för att bli en av dom! Insidejobb! Dom kan juh inte diskriminera o skita i mig nu när de påstår att de inte ALLS är ett fientligt parti!

Det är det enda sättet att få dom att fatta att de tänker FEL!

Det kanske är dags att sova

Okej! Jag har bara tiden att egentligen skriva så här sent, för det är då jag inte har något annat att göra. Och jag kan inte sova nej. Jag vet att jag mer tänker på att jag inte kan somna, juh värre blir det, men vad ska man göra då? Jävla påsk. Hatar påsk. Världens mest onödiga helg tycker jag! Allting är stängt liksom. Allt borde ha öppet för jag tror knappast folk stänger in sig själv hemma bara för att det är påsk?! Äter man middag, så gör man det på kvällen. Inte mitt på dagen. Märker du hur uttråkad jag är??? I alla fall...

Skit. Jag måste sova....

Ny kategori! Mjuuuzik!

Såå, nu ska jag ha en ny kategori som heter Mjuzik! Varför? Cauze I love my MJUZIK!

Åååh lite mer musik!

Emina Jahovic - Odbojka


Brena - Pazi kome zavidis


Goca Trzan - Zagrli


SMS - Idi


Vanja & Goga - Sve ti dao


Goga & Osman Hadzic - Tvoje Oci



Mjuzik!

Zeljko Joksimovic & Haris Dzinovic - Sta je zivooooooot paar koraka!


Natasa Beklavac - Dobro Moje


Parni Valjak - Vrijeme Ljubavi


Haris Dzinovic - Mustuluk

Kako mi nedostajes...


Bild boooom!


Insomnia

Nej, jag kan inte sova?! Vad gör ni för att somna? Jag kan vrida och vända på mig hur mycket som helst utan att somna? Jag sätter på världens sämsta serie och plockar upp min otroligt komplexa pocketbok som jag fattar nada av, och jag somnar fortfarande inte. Jag har försökt somna till sånna typ av slappnande ljud ..men jag blir mer o mer vaken! Jag har försökt med sömntabletter men inte fan funkar dom. Jag behöver hjälp! Det är bara att inse. Och det är just på kvällen jag får för mig att göra massa saker! Städa, plugga hit o dit! Det är sjukt! Kan lätt ställa mig och diska nu vilket jag inte absolut inte ägnar en tanke över under dagen!

HJÄLP!

Tentapluggat!

Tänk dig, jag har tentapluggat!? Jag insåg inte hur mycket det var egentligen vi hade, så jag är glad över att jag började i tid.

Det känns mycket bättre nu när jag vet att jag har börjat ha koll på sakerna. Nu har jag börjat fatta varför folk pluggar överdrivet tidigt! CAUSE IT WORKS!

Sååå, god natt allihop!

Tentaplugg NU!

Jag börjar tentaplugga nu istället för jag valde att snacka med älsk en stund, för som sagt så tar jag vara på dom stunderna jag kan faktiskt prata med honom! Imorgon hämtar han datorn så vi kan snacka i fred! Dessutom är inte det bosniska bredbandet så jävla bra för det hackar konstant! Antingen funkar inte camen eller så funkar inte ljudet! Så vi kör en miz av båda sakerna!

Men i alla fall! PLUGG NU! Ska vara ute i god tid denna gång!

Förresten, finns det något vettigt på TV?

Tävlar hos http://ndiamond.blogg.se/

Nu tror jag att jag är med och tävlar om veckans blogg hos http://ndiamond.blogg.se/!

Hennes blogg handlar om typ allt möjligt och är universal vilket uppskattas! Den skiljer sig från övriga bloggar som bara inriktar sig typ på dagens outfittar och massa sånt skit! (Det uppskattas osså, men fan inte 4 sånna inlägg om dagen! Så hennes blogg är ett stort plus!

Tentaplugg!

Tentaplugg på gång! :D Fråga inte varför jag pluggar två månader innan tentan :P Jag brukar i normala fall sitta typ 2 dagar innan tentan med en 5-6 böcker att läsa :D Inte smidigt!

Migrationsverket, Jönköping

Ett STORT plus till Jönkans migrationsverk! Jag var där idag, väntetid: 5 min. Malmö: 2 timmar.
Uppskattar det verkligen! In and out liksom!

En rolig sak som hände. Jag kom in i väntrummet, jag snacka i telefon på bosniska med mamma. Jag la på och letade reda på mina papper. Så stod det en 50åring där, med kulmage. Han började snacka på bosniska med mig och jag ville inte vara otrevlig så jag fortsatte prata med honom. Hit och dit, krig bla bla bla..han bara men du är juh svensk, ser man ju på dig?! Ska man ta det som komplimang eller diss liksom? Så sa jag att jag försöker få hit min man, eftersom älsk är nerifrån. I alla fall så blev det hans tur, och sen kom han ut, o höll upp dörren åt mig. Så frågade han: Ska du vara inne länge, jag kan vänta?! Ja ba...: eeh, ja, ska vara här rätt länge, gå du?!

Jag var där inne i två minuter typ och bara lämnade över mina papper.

Jag kommer ut i väntrummet, så står snubben fortfarande där. Vi klämmer in oss i hissen, värsta långa hissturen ner i en minihiss liksom?!..Jag kommer ut, han bara: Vart ska du nu? Jag bara, EHM???! Skolan typ...Han bara: ska jag skjutsa dig?! Jag: Nej det är okeeeeej! Han: Kan jag få ditt telefonnummer? Jag: Nej, har inget :P!
Han bara, du kan få mitt...JA BARA: NEEEEEJ! Och så vandrade jag bort där helt stum i mina högklackade skor och brillorna på!

Vad fan är det med folk? Två minuter innan berättade jag att jag är gift, och du raggar? Vad är det för fel på dig människa???


Osannolikt!?

Minns ni när jag skrev igår att jag hade kollat mitt schema och att vi började ett? Well, WE DIDNT! Vi började tio! Så jag kom in klockan ett, fattade inte varför alla var så jävla uppspelta, men tydligen har de varit i skolan sen klockan tio! Jag har totalt fel schema...men jag hoppas att jag har rätt nu! Fuck it liksom!

Sååå, fixa middag nu och sen plugg! Ska plugga hela påsken! Eller ja, vi e lediga imorgon o måndag! Men men, jag ska ta itu med gammalt skit!


Vakna till liv!

Jag drömmer om bilolyckor och massa annat skit! Jag orkar inte! Min mobil verkar funka nu, i alla fall ljudet, men nu knasar batteriet! Det är fulladdat och håller ungefär i 30 min innan den dör! Smidigt som fan!

Nej! Packa sakerna nu, och tillståndenheten nästa! Håll tummarna för mig!

LovelyLove


The weeding!


Länken funka inte!

Så; http://shoetastic.blogg.se.
Här kommer länken till en sjukt bra blogg!

Bild boom!



Världens sämsta uppdatering!

Sen jag började skolan har jag haft ont om tid när det gäller allt, speciellt när jag har försökt göra allt jag kna för att älska ska kunna komma hit! Jag har försökt organisera hit och dit, men vem lurar man??
Mitt liv är en enda stor röra! Speciellt när jag inte har koll på vilka tider jag går i skolan :D
Dessutom, har bönderna beslutat sig att sprida ut sitt bajs på åkrarna så det stinker ute! Och någon trevlig människa besluta sig att ta och pissa i hissen idag! JÄTTE SKOJ!

Så, nu har jag gjort nytt projekt till handledaren. Jag tänkte plugga men det blev inte eftersom älsk kom in på msn, och vi pladdra i 2 timmar! Det är inte ofta jag får chansen att höra hans röst, så när jag väl får det,så tar jag det!  Han sover nu medan jag är klarvaken! Så jävla korkat av mig I KNOW! Men jag börjar inte förrän ett imorgon.

Någon ville ha mer bilder på bloggen, så jag lovar att jag ska skärpa mig och lägga in fler bilder!

Min mobil är helt jävla knasig! Ljudet..alltså..imorgon ska den lämnas in! Den är fan 3 månader gammal! Den bör hålla längre än så här! Men nu är det inte onoff, utan expert. Jag hoppas jag har bättre tur hos dom och får ett trevligare bemötande!

En av mina favvobloggar är tillbaka! Så kolla in den! Massa bra styletips och så vidare! shoetastic.blogg.se! Spana in bloggen! Hur bra som helst!
 
Så, vad gör man tjugo i två på natten? Sover möjligtvis??!!

RSS 2.0